Elbet Bir Gün Dizisinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Elbet Bir Gün Dizisinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek yeni dizilerden Elbet Bir Gün’ün erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Yeni yayın dönemi için artık sayılı haftalar kaldı. Yapım şirketleri anlaşmaya vardıkları kanallar için hazırlayacakları diziler için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Yeni diziler biran önce tüm hazırlıklarını tamamlayarak sete çıkmak için çalışırken bu hazırlıklar içinde hiç şüphesiz yapım şirketlerini zorlayan en büyük kalemi yapımda rol alacak olan oyuncular oluşturuyor. Yapım şirketleri cast çalışmalarına devam ederken yeni sezonda iddialarını da ortaya koymaya çalışıyorlar. Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Most Prodüction tarafından hazırlıkları süren yeni dizi Elbet Bir Gün’de cast çalışmalarını devam ettiren yeni yapımlardan. Dizi sete çıkabilmek için biran önce castını belirlemek istiyor. Dizide daha önce belli olan kadın başrol oyuncusu Sinem Ünsal’a ek olarak şimdi de dizinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Dizide Sinem Ünsal’a partner olacak oyuncunun Burak Yamantürk olduğu öğrenildi.

Burak Yamantürk Sinem Ünsal’a Partner Oldu

Fox Tv ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek yeni dizlerden biri olan ve Most Pdodüction tarafından hazırlıkları süren Elbet Bir Gün dizisinin hazırlıklarında sona gelindi. Daha önce kadın başrol oyuncusu olarak Mucize Doktor’da Doktor Nazlı karakterine hayat veren güzel oyuncu Sinem Ünsal ile anlaşan yapım şirketi şimdi de Sinem Ünsal’a partner olacak olan erkek başrol oyuncusunu seçti. Dizide Burak Yamantürk’ün erkek başrol oyuncusu olarak yer alacağı öğrenilirken dizide rol alacak diğer oyunculardan bazılarını ise Şebnem Bozoklu, Muhammet Uzuner, Helin Kandemir, Ulvi Kahyaoğlu oluşturuyor. Dizinin flashback sahneleri ise şu sıralar Kapadokya bölgesinde çekiliyor. Dizide iki kız kardeşin hikayesi ele alınıyor.

Burak Yamantürk Kimdir?

Türk dizi ve sinema filmlerinin başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Burak Yamantürk 23 Aralık 1983 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarı Modern dans Bölümünden mezun olan oyuncu 2012 yılında Veda dizisi ile kamera karşısına geçmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Sevgili Geçmiş

-          Dip

-          İçimdeki Fırtına

-          Kayıt Dışı

-          Acı Aşk

-          Yasak

-          Hayat Yolunda

-          Tatar Ramazan

-          Ayhan Hanım

-          Veda

06-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar