Ünlü Oyuncu Melike Güner Yalancı ve Mumları Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Ünlü Oyuncu Melike Güner Yalancı ve Mumları Dizisinin Kadrosuna Katıldı
Bir zamanların en çok seyredilen ve sevilen dizisi Doktorlar’da rol alan başarılı oyuncu Melike Güner yeni sezonda Yalancı ve Mumları dizisinde seyirciyle buluşuyor.

Yeni sezon yaklaşıyor. Yeni diziler şu sıralar ellerinden gelen tüm çabayı göstererek biran önce sete çıkmak ve çekimlere başlamak istiyorlar. Reyting yarışında bu sezonun oldukça zorlu geçeceği öngörülürken yapım şirketleri ve kanallar bu yarışta geri kalmamak ve sezon ortasında erken final yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sezona yeni başlayacak diziler ise şu sıralar bir bir sete çıkıyor. Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve yeni sezonda seyirciyle buluşacak olan dizilerden Yalancılar ve Mumları da hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Birbirinden ünlü isimleri oyuncu kadrosunda toplayan dizi yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak görülüyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak bir zamanların en çok sevilen dizisi Doktorlar’da rol alan güzel oyuncu Melike Güner dahil oldu.

Melike Güner Ekranlara Dönüyor

Bir zamanların en popüler ve en sevilen dizilerinden olan Doktorlar’da rol alan genç ve güzel oyuncu Melike Güner yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan iddialı dizi Yalancı ve Mumları adlı yapımla seyirciyle buluşacak. Oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, İlker Kaleli, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Burcu Gölgedar ve İsmail Demirci gibi usta isimler yer alıyor. Dizi bir dram dizisi olarak ekranlara gelecek. Elif’in hayatının kırılma noktası eşinin kaybolmasıdır. Elif daha sonra kızıyla birlikte ayakta kalma mücadelesi verirken kızının öğretmeniyle tanışır ve budan sonra her şey bambaşka bir şekilde ilerler.  Dizide güzel oyuncu Melike Güner’in Şerife karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Melike Güner Kimdir?

Doktorlar dizisiyle seyircinin beğenisini kazanan ve kalbinde yer edinen güzel oyuncu Melike Güner 2 Haziran 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Güzel oyuncu daha sonra tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Melike Güner’in rol aldığı yapımlar arasında, Böyle Bitmesin, Merhaba Hayat, İffet, Labirent, İncir Reçeli, Kılıç Günü, İncir çekirdeği, Kızlar Yurdu, Doktorlar, Ödünç Hayat, Yedi Günah, Organize İşler, Kurtlar Vadisi Irak, Ekmek Teknesi, Mahallenin Muhtarları ve Hayat Bağları bulunmaktadır.

06-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar