Elimi Bırakma 57. Bölüm İzle!

Elimi Bırakma 57. Bölüm İzle!
Elimi Bırakma 57. Bölüm İzle; 10 Aralık Salı 57. Bölümüyle ekrana gelen TRT !’in başarılı dizisi Elimi Bırakma’nın 57. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Elimi Bırakma 57. Bölüm İzle; Başrollerinde Alina Bozi Alp Navruz, Dolunay Soysert gibi usta oyuncuların yer aldığı TRT 1’in başarılı dizisi Elimi Bırakma 10 Aralık Salı Akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren seyirci tarafından beğenilerek seyredilen ve her hafta seyirci sayısını daha arttıran Elimi Bırakma’da bu hayfa Azra’nın hastalığı damga vuruyor. Azra’nın hastalığı dolayısıyla bütün ailenin planlarını değiştirdiği ve Azra’nın hastalığına yoğunlaştığı bölümde Barış’ın ortadan kaybolması ise Sumru’yu iyice şüphelendirir. TRT 1’in sevilen dizisi Elimi Bırakma’nın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1’in iki sezondur yayınlanan ve sevilen dizisi Elimi Bırakma 57. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Azra’nın hastalığı kritik bir noktaya gelmiştir. Cenk belki de hayatının en zor kararını vermek zorundadır. Bu güne kadar bu yükü tek başına omuzlayan Cenk, daha fazla dayanamaz ve tüm gerçeği ailesiyle paylaşır. Artık tüm aile Azra için beraber mücadele edecektir. Sevilen dizi Elimi Bırakma’nın yeni ve son bölümünü izlemek için bizi takip etmeniz yeterli.

Elimi Bırakma 57. Bölüm Özeti!

Salı akşamlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma yine sevenlerini ekrana bağlayacak bir bölümle ekrana geldi. Azra’nın hastalığı artık kritik bir noktaya gelmiştir. Cenk her ne kadar belli etmese de hayatının en zor kararına doğru ilerlemektedir. Bu yükü daha fazla tek başına kaldıramayacağını anlayan Cenk, sonunda tüm gerçeği ailesiyle paylaşır. Cenk artık yalnız değildir. Artık tüm aile Azra için beraber mücadele edecektir.

Öbür taraftan Şirin ve Ersoy giderek yakınlaşmaktadır. Ama her ikisi de hissettiklerini birbirine açıkça itiraf edemezler. Henüz kendilerinden bile aşklarını saklayan ikili konaktakilerden bunu gizleyemeyecek ve en olmadık kişiye Feride’ye yakalanacaklardır. Araları bozuk olsa da Barış’ın ianeden ortadan kaybolması Sumru’yu şüphelendirir. Gürkan’ın yaptığı açıklama Sumru’yu ikna etmeye yetmez. Barış ile ilgili gerçeği öğrenmek için araştırma yapmaya başlayan Sumru’nun bulduğu şeyler onu çok şaşırtacaktır.

Elimi Bırakma 57. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgiliyle gelişmeleri yakından takip etmek için sitemizi takip etmeye devam edin.

10-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar