Elimi Bırakma 59. Final Bölümü İzle!

Elimi Bırakma 59. Final Bölümü İzle!
Azra hayat mücadelesi verirken Cenk onu biran olsun yalnız bırakmaz. Sumru ise adaletin terazisinde hakkettiğini bulur. Elimi Bırakma final bölümü İle bu akşam TRT!1'de!

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma dizisi 59.Bölümüyle Final yapacak olan dizide Azra hastanede hayat mücadelesi verirken zor zamanlar geçiren Cenk ve ailesi rahat bir nefes alırlar. Azra ve Cenk ölümün eşiğinde yeni bir hayat kurmak için bir başlangıç yapmaya hazırlanırlar. Sumru ise geçen sefer ki gibi aklanmayı beklerken bu kez adaletin terazisi doğruyu gösterir ve Sumru hakkettiğini buluyor. Elimi Bırakma 59. bölümü (FİNAL) ile bu akşam saat 20:00'de TRT1'de.

Elimi Bırakma 59. Final Bölümü

Trt ! ekranlarında 58 hafta boyunca seyirciyi mest eden Elimi bırakma dizisinde sona gelindi. Alina Boz, Dolunay Soysert ve Alp Navruz'un başrolü paylaştığı Elimi Bırakma'da bu hafta Alina Boz'un canlandırdığı Azra karakteri pençesine düştüğü amansız hastalık nedeli ile bir atak geçirir ve geçirdiği atak bu kez kalbinin durmasına sebeb olur. Bütün aile onun tedavisi ve cenkle beraber gözlerinin içinin tekrar gülmesi için seferber olurken Azra hastaneden sağsağlim çıkar. Cenk ile kaldıkları yerden sıfırdan bu hayata başlama kararı alırlar. Çünkü Cenk bir kez Azra'yı kaybetme korkusunu Azra ise Ölümün eşiğini tatmıştır.

Cenk ve Azra için ikinci baharın başladığı bölümde Barış'ın ölümünden sorumlu olarak gösterilen Sumru mahmeke karşısına çıkar. Mahkemede bereat beklerken delillerin üzerine çevrilmesi gerekçesi ile tutuklanma kararı çıkar. Cezaevine götürülen Sumru ilahi adaletin pençesine düşmüş ve adalet yerini bulmuştur. 

Ersoy bu bölümde Şirin'e açılacak ve evlenme teklifi edecektir. 

Elimi Bırakma'da geçen Hafta

Azra’nın hastalığı artık kritik bir noktaya gelmiştir. Cenk ve Azra ailesi ile bu hastalığı yenmeye karar verdiğinde hastalığın atağını geçirir. Şirin ve Ersoy ise birbirlerine aşık olmuş ve bunu henüz itiraf edememişlerdir.  Feride Hanım'ın gözünden kaçmayan küçük cilveler artık duygularının açığa vurmak için zamanının geldiğini gösterir. 

İzleyicisine heyecanlı ve keyifli zamanlar yaşatan Elimi Bırakma Fİnal bölümü olan 59. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TRT1!de. İyi Seyirler!

24-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar