Emrah kartpostalları satan profesör helallik istedi, şarkıcı Emrah bakın nasıl cevap verdi?

Emrah kartpostalları satan profesör helallik istedi, şarkıcı Emrah bakın nasıl cevap verdi?
Ünlü şarkıcı Emrah ile öğrencilik yıllarında kartpostallarını satan profesör arasında sosyal medyada geçen diyalog hem gülümsetti hem de duygulandırdı. İşte o diyalog!

Türk sinemasında unutulmaz filmlere imza atan ve şarkılarıyla da birçok kişinin mazisinde iz bırakan Emrah, yıllar sonra bir hatırayla tekrar gündeme geldi. Şarkıcılığa küçük yaşlarda başlayan Emrah, 'Küçük Emrah' olarak bir dönemin yıldız sanatçılarından biriydi. Duygulu şarkıları ve başrollerde yer aldığı sinema filmleri ile çok sevilen Emrah'la, bugün sosyal medyada yaşanan diyalog, birçok kişiyi geçmişe götürdü. Ankara'da özel bir hastanede çalışan Genel Cerrah Prof. Dr. Oktay Banlı, Emrah'la ilgili gençlik anısını Emrah kartpostallarıyla paylaştı. Prof. Dr. Banlı'nın paylaşımına ise Emrah'tan cevap geldi.

Öğrenciyken Emrah kartpostaları sattım

Ankara'da bir özel hastanede çalışan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktay Banlı, öğrenciyken Emrah kartpostalları satarak para kazandığını söyledi. Banlı, "Bunlar Küçük Emrah karpostalları. Ankara Tıp okurken Kızılay postanesinin önünde çok Emrah karpostalı sattım. Çok para kazandım. Bugün doğum günüm. Ölümlü dünya seneyi belki görmem. Emrahı tanıyan bilen varsa ona teşekkür etmek istiyorum. Bana yardım edin bu notumu ulaştırın olur mu" ifadeleriyle bir paylaşım yaptı.

Emrah'tan cevap gecikmedi

Elinde o günlerden hatıra kalan, 2 Emrah kartpostallını da fotoğraf olarak paylaşan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktay Banlı'nın paylaşımı istediği gibi Şarkıcı Emrah'a ulaştı. Emrah sosyal medya hesabından Banlı'nın paylaşımının altına yorum yaptı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emrah, "Hocam selamlar saygılar..Beni çok duygulandırdınız ve onurlandırdınız...Doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum..Rabbim size sağlıklı mutlu günler nasip etsin inşallah..İyiki varsınız sağolun varolun..." şeklinde yorum yazdı.

Çok kartını sattım hakkını helal et

Duygusal, eğlenceli ve maziye götüren bir diyalog yaşandı. Emrah'ın paylaşımı sonrası ise Prof. Dr. Oktay Banlı, "Sevgili Emrah kardeşim umarım tanışırız ve bende kalan iki karttan birini sana hediye ederim. Çok kartını sattım hakkını helal et beni tanıyanlar bu hikayeyi ve sevgiyi bilir. Sevgili hemşehrim benim için güzel bir doğum günü süpriziydi. Ağlayarak yazdım bunları varol" cümlelerini kurdu. Duygusal bir paylaşım yaşanan twitter'a geçmişi hatırlatan Emrah kartpostalları ise renk kattı.

10-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar