Emre Altuğ'un Başrolde Olduğu Sinema Filminin Çekimleri Başladı

Emre Altuğ'un Başrolde Olduğu Sinema Filminin Çekimleri Başladı
Şarkıcılığının yanı sıra oyunculukta da oldukça başarılı olan ve bugüne kadar pek çok yapımda yer alan Emre Altuğ yeni bir filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bazı isimler var ki hem oyunculukta hem de başka mesleklerde başarıyı aynı anda yakalayabilmişlerdir. Bu isimlerden biri olan ve hem oyunculuğu ve hem de şarkıcılığı aynı anda başarıyla yürütebilen Emre Altuğ bu günlerde yeniden setlere dönmenin heyecanını yaşıyor. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve aldığı her yapımda da rolünün hakkını bihakkın teslim eden ünlü isim Emre Altuğ şimdilerde yeni bir sinema filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ne Olacak Şimdi Halim adını taşıyan ve yakında çekimleri başlayacak olan sinema filminin hazırlıklarında sona gelindi. Ne Olacak Şimdi Halim adlı filmde Halim Pekyaman karakterine hayat verecek Emre Altuğ son olarak Sihirli Annem’in yeni versiyonunda rol almıştı.

Ne Olacak Şimdi Halim?

Ne Olacak Şimdi Halim, adlı sinema filminde ünlü oyuncu Emre Altuğ Halim Pekyaman adlı ünlü bir televizyon sunucusunu canlandırmaktadır. Halim Pekyaman başarılı bir sunucudur v herkes tarafından tanınmakta ve sevilmektedir. Ancak sunuculuğunu yaptığı programın bir bölümünde, canlı yayın sırasında talihsiz bir açıklama yapan Halim Pekyaman’ın hayatı ve kariyeri bir anda tepetaklak olur. Bunun üzerine Halim Pekyaman bir süre seyirciden ve ekranlardan uzak kalmak ve her şeyi unutturmak ister ve bunun içinde Kuşadası’na kaçar. Burada herkesten uzak günler geçirmeyi planlayana Halim Pekyaman’ın hayatı Melek ve 3 çocuğuyla yolu kesişince tamamen değişir. Film Semra Dündar tarafından kaleme alınırken yine Semra Dündar tarafından yönetilmektedir. Filmde Emre Altuğ’a Selen Domaç ve Algı Eke eşlik etmektedir. Filmin çekimleri kısa süre içinde başlayacak ve en yakın zamanda da sinemaseverlerle buluşacaktır.

Emre Altuğ Yapımları Neler?

14 Nisan 1970 yılında dünyaya gelen ve başarılı şarkılarıyla gönüllerde yer edinen ve şarkıcılıkla oyunculuğu aynı anda başarılı bir şekilde yürütmeyi başaran Emre Altuğ bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında, Sihirli Annem, Sahte Polis, Otel Divane, Elde Var Hayat, Mert ile Gert, El Gibi, Hasret, Gülpare, Sensiz Olmuyor, Lise Defteri, Tatlı Hayat, Kedi bulunmaktadır. Oyuncu ayrıca uzun bir üsre Güldür Güldür Show’da rol almıştır.

11-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar