Emre Kınay koronaya yakalandı

Emre Kınay koronaya yakalandı
Küresel salgın corona hiç kimseyi ayırt etmeden can yakmaya devam ediyor. Hayranları Ramo dizisinde Hurdacı Şerif rolüyle oyunculuğa geri dönen Emre Kınay’ın sağlığını merak ediyor

Ramo dizisiyle ekranlara geri dönen Emre Kınay da çağımızın vebası koronavirüse yakalandı. Dünya üzerinde 3 milyon insanı öldüren küresel salgın corona hiç kimseyi ayırt etmeden can yakmaya devam ediyor. Hayranları Ramo dizisinde Hurdacı Şerif rolüyle oyunculuğa geri dönen Emre Kınay’ın sağlık durumunu merak ediyor.

Emre Kınay koronaya yakalandı

Ramoseverleri heyecanlandıran Hurdacı Şerif karakteriyle ekranlara geri dönen Emre Kınay koronavirüse yakalandı. Cumartesi akşamlarına damga vuran Show Tv dizisi Ramo, heyecan ve gerilim dolu yolculuğuna devam ediyor. Murat Yıldırım’ın Ramo karakteriyle yer aldığı fenomen diziye bu sezon katılan Emre Kınay, testinin pozitif çıkması sonucu evinde karantinaya girdi. Hurdacı Şerif rolüyle Ramoseverlerin gönlünde taht kuran başarılı oyuncu coronaya yakalanınca soluğu evde aldı ve 10 günlük karantinaya girdi.

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı Ramo dizisine Hurdacı şerif karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu dengeleri değiştirmişti. Apar topar evinde karantinaya alınan Emre Kınay'ın vücudundaki ağrılar nedeniyle zor günler geçirdiği öğrenildi. Canlitv platformu olarak Emre Kınay’a acil şifalar diliyoruz.

Emre Kınay Kimdir?

1970 İstanbul doğumlu Kınay, Arap kökenlidir. Anne ve babası da tiyatrocu olan Emre Kınay, henüz ilkokul sıralarında tiyatroya başladı. dur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Emre Kınay, oyunculuk kariyerine Dostlar Tiyatrosu ve Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda başladı. 2005 tarihinde kurduğu "Duru Tiyatro" ile yüzlerce tiyatrocu yetiştiren Emre Kınay, çok sayıda dizi ve filmde oynadı. Başarılı oyuncu halen Ramo dizisinde görev yapıyor.

Rol aldığı bazı yapımlar

Bir Annenin Günahı

Kırmızı Oda

Sevgili Geçmiş (dizi)

Vurgun (dizi)

Yol Arkadaşım (Sinema filmi)

Güneşin Kızları (dizi)

Ulan İstanbul (dizi)

İnşaat 2 (sinema filmi)

Sil Baştan (dizi)

Güneşi Beklerken (dizi)

Ustura Kemal (dizi)

Dürüye'nin Güğümleri (dizi)

Aile Reisi (dizi)

Ah Kalbim (dizi)

Güneşi Gördüm (sinema filmi)

Kurtlar İmparatorluğu (sinema filmi)

Okul (sinema filmi)

İnşaat (sinema filmi)

İki Aile (dizi)

Sen misin Değil misin? (dizi)

Ölümüne Sevdalar (dizi)

Esir Şehrin İnsanları (dizi)

Yeditepe İstanbul (dizi)

Yüzleşme (dizi)

Baba (dizi)

Yılan Hikayesi (dizi)

17-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar