Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu Kağıt Ev ne zaman başlıyor?

Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu Kağıt Ev ne zaman başlıyor?
Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu Kağıt Ev dizisi ile ilgili detaylar belli oldu. Merakla beklenen Kağıt Ev dizisi ne zaman başlayacak? İşte tüm ayrıntılar…

Ekrana gelmeye hazırlanan Kağıt Ev dizisi için hazırlıklar devam ederken oyuncu kadrosu da şekilleniyor. O3 Medya projesi olan Kağıt Ev Star Tv'de yayınlanacak. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu'nu başrolde buluşturan yeni dizinin yayın tarihi de belli oldu. Güçlü bir oyuncu kadrosunu bir araya getiren Kağıt Ev dizisinin yakında çekimleri başlıyor. Star Tv'nin yeni dizisi Kağıt Ev'in Nisan ayın içerisinde ekrana gelmesi planlanıyor. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kağıt Ev dizisinin oyuncuları okuma provası için bir araya geldi.

Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

O3 Medya tarafından hazırlanan Kağıt Ev oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Star Tv'de yayınlanacak yeni dizinin çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor. Başrolde iki usta ismin olduğu Kağıt Ev dizisi ekrana iddialı bir kadroyla gelmeye hazırlanıyor. Kağıt Ev dizisinde başrol oyuncuları Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu oldu. Kağıt Ev'in cast çalışmaları devam ederken sevilen birçok isim yapım şirketi ile anlaşma sağladı. Kağıt Ev kadrosunda Tuvana Türkay, Can Nergis, Nejat Uygur, Yaşar Uzel, Nihal Koldaş da yer alıyor.

Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?

Usta oyuncuları bir araya getiren Kağıt Ev dizisinde okuma projeleri yapıldı. Karakterler ve oyuncuların seçim çalışmalarının devam ettiği yeni dizi için geri sayım başladı. Bir süredir hazırlıkları devam eden Kağıt Ev ekibi yakında sete çıkmayı planlıyor. Başrolde iki başarılı ismi buluşturan Kağıt Ev dizisinin konusu da merak ediliyor. Konusu hakkında açıklama yapılmayan Kağıt Ev dizisinde yöntemen koltuğuna oturan isim de belli oldu. Kağıt Ev dizisinin çekimleri Şenol Sönmez yönetiminde yapılacak. Kağıt Ev dizisi yakında sete çıkmaya hazırlanırken dizinin Nisan ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu Kağıt Ev merakla bekleniyor. Nur Fettahoğlu en son Exxen için çekilen Hükümsüz dizisindeki performansıyla göz doldurmuştu.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar