Engin Altan Düzyatan’dan Çöp Adam Açıklaması

Engin Altan Düzyatan’dan Çöp Adam Açıklaması
Son dönemde pek çok üst düzey yapımda rol alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’dan yeni projesi Çöp Adam’la ilgili açıklama geldi.

Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan ve her sezon bir yapımla ekrana gelen ve seyirci tarafından çok sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan yeni bir proje için kolları sıvadı. Son olarak TRT 1 ekranlarında Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı yapımda yer alan ve bu sezon pek çok proje teklifi alan ancak içine sinen bir proje bulamayan ünlü isim en sonunda Star Tv için OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren Çöp Ada adlı proje için görüşmelere başladı. Oldukça çarpıcı ve etkileyici bir hikayesi olan ve cast çalışmaları devam eden Çöp Adam dizisinde başarılı oyuncunun Tamer karakterine hayat vereceği öğrenildi. Henüz görüşmelerin devam ettiği ancak oldukça iyi bir yol katedilen görüşmelerde imza atılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çekimleri Ekim ayı sonlarında başlayacak dizi Star Tv’nin de ağır toplarından biri olacak.

Görüşmeler Sürüyor

OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlıkları süren Çöp Adam dizisinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yardımcı oyuncuların çoğunlukla hazır olduğu ve ana kadronu için çalışmalarını sürdüren yapım şirketi bunun için görüşmelerini sürdürüyor. Dizinin erkek başrol oyuncusu için ünlü isim Engin Altan Düzyatan ile görüşmelere başlayan yapım şirketinin bu konuda oldukça mesafe katettiği öğrenildi. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün yapım şirketiyle yemekli toplantıdan çıkarken yaptığı açıklamayla görüşmelerin oldukça iyi gittiğini duyurdu. Engin Altan Düzyatan açıklamasında “görüşüyoruz şu anda. İyi bir aşamadayız. Daha fazla bilgi almak için yapımcılar ve gerekli merciler açıklama yapacaktır. Heyecanlı bir süreç bakalım, toplantılarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Takıntılı Bir Karakter

Star Tv için hazırlanan Çöp Adam dizisi OGM tarafından hazırlanıyor. Yağız Alp Akaydın tarafından yönetilecek dizi için ayrıca güzel ve başarılı oyuncu Elçin Sangu ile de görüşüldüğü öğrenildi. Henüz imza aşamasına gelinmeyen projede Elçin Sangu Peri, Engin Altan Düzyatan ise Tamer karakterine hayat verecek. Tamer sonradan zengin olmuş biri olarak seyirci karşısına çıkarken aynı zamanda takıntılı bir şekilde Peri’ye aşık olacak. Oldukça etkili ve çarpıcı bir hikayeyi konu alan projenin çok yakında belirginleşmesi bekleniyor.

22-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar