Ah Nerede dizisine 4 yeni oyuncu katıldı

Ah Nerede dizisine 4 yeni oyuncu katıldı
Merakla beklenen Yeşilçam uyarlaması dizi Ah Nerede oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ah Nerede oyuncu kadrosunda yaşanan değişiklik sonrası 4 oyuncu daha kadroya dahil oldu.

Yeni dizilerle ilgili gelişmeler ilgiyle takip ediliyor. Yeşilçam'ın klasiklerinden biri olan Ah Nerede filminin dizi olarak uyarlanması ise herkesi heyecanlandırdı. Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit gibi unutulmaz oyuncuların rol aldığı Ah Nerede filmi dizi olarak seyirciyle buluşacak. Onuncu Ev yapım şirketi tarafından projelendirilen Ah Nerede dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu değişikliği yaşanan Ah Nerede dizisine 4 yeni oyuncu dahil oldu. Ah Nerede karakterlerini canlandıracak isimler büyük bir titizlikle seçiliyor.

Ah Nerede kadrosuna dahil olan oyuncular kimler?

Star Tv ekranından seyirciyle buluşacak Ah Nerede dizisinin senaryosu Meryem Demirli ve Kübra Sülün tarafından yazılıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre oyuncu değişikliği yaşanan Ah Nerede kadrosuna dört yeni isim katıldı. Nil Keser ve Orhan Çubuk'un başrolleri paylaştığı Ah Nerede dizisinde Ferit Aktuğ Ali karakterini canlandıracak. Adile Naşit'in canlandırdığı Huriye karakteri için de seçilen isim Aycan Koptur oldu. Ah Nerede oyuncu kadrosuna Merve Nur Bengi, Burçak, Miray Akay, Seray karakterleriyle katılıyor. Büyük bir titizlikle hazırlıklarına devam eden Ah Nerede ekibinde yer alacak oyuncular da netleşti. Ah Nerede oyuncu kadrosunda, Ayşe Kökçü, Batuhan Sert, Tarık Papuçcuoğlu, Asena Keskinci, Ahsen Türkyılmaz, Derya Alabora ve Korhan Herduran yer alıyor.

Ah Nerede ne zaman başlıyor?

Yeşilçam filmi Ah Nerede dizi olarak uyarlanırken Ferit ve Zehra'nın aşkını yeniden yaşatacak. Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun muhteşem uyumuyla unutulmaz filmler arasında olan Ah Nerede Star Tv'de yayınlanacak. Ah Nerede dizisinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi. Tanıtım videolarıyla dikkat çeken Ah Nerede dizisinde bu kez Ferit ve Zehra karakterleri Orhan Çubuk ile Nil Keser'e emanet. Filmdeki sinerjinin yakalanması hedeflenen Ah Nerede dizisi modern bir aşk hikayesi olarak ekranda olacak. Başarılı oyuncuları bir araya getiren Ah Nerede merakla bekleniyor. "Nerede bıraktım kalbimi bilmem" şarkısıyla yayınlanan tanıtım videoları ise seyirciyi Yeşilçam günlerine götürüyor.

08-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar