Erkan Petekkaya Kırmızı Oda’ya Konuk Oluyor

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda’ya Konuk Oluyor
Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizisi Kırmızı Oda’ya usta oyuncu Erkan Petekkaya dahil oluyor. Erkan Petekkaya dizide Delikanlı Sadi adlı bir mafya babasını canlandıracak.

Bu sezonun en dikkat çekici yapımlarından biri olan ve formatıyla herkesin beğenisini kazanan Kırmızı Oda yayınlandı Cuma akşamları en çok seyredilen yapım olma unvanını kimselere bırakmıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun madalyonun içi adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda yaşanmış hikayeleri farklı bir formatta seyirciye aktarıyor. Dizi seyirciyle dizideki karakterlerin birbirlerini anlaması için çalışırken özellikle bu durum reytinglere de yansımış durumda. Ana oyuncu kadrosuna ilave olarak her bölüm yeni oyuncularla çalışan dizide birçok ünlü isim yer aldı. Dizide işlenen hikayelere göre oyuncu seçme konusunda oldukça başarılı olan dizideki oyuncular canlandırdıkları karakterlerle de seyircinin hafızasında yer ediyorlar. Daha önce Alya, Selvi şimdilerde Boncuk ve Kumru karakterleriyle seyirciyi oldukça etkileyen Kırmızı Oda yeni bölümünde ise başarılı oyuncu Erkan Petekka’yı konuk ediyor. Fragmanlarda ünlü oyuncunun görünmesi bir anda seyirciyi heyecanlandırırken Erkan Petekkaya’nın dizide canlandıracağı karakter de çok fazla merak edilmeye başlandı.

Delikanlı Sadi Kırmızı Oda’da

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve reytinglerde zirvede olan Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özden, Burak sevinç, Meriç Aral gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Diziye her hafta hikayeye göre yeni konuk oyuncular dahil olurken Cuma akşamı yayınlanacak bölümde ise ünlü isim Erkan Petekkaya rol alacak. Diziye Delikanlı Sadi karakteriyle dahil olan erkan Petekkaya bir mafya babasını canlandıracak.  Bir süredir iyi olmadığı söylenen Delikanlı Sadi lakaplı mafya babası kliniğe silahlı adamları eşliğinde girecek ve herkes bir anda korkuya kapılacak. Doktor Piraya ve Doktor Hanım Sadi ile ilgilenirken özellikle Doktor Hanım’la Delikanlı Sadi arasındaki ilişki ve konuşmalar şimdiden merak edilmeye başlandı.

Seyirciler Merakla Bekliyor?

Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak Dahil olan Erkan Petekkaya adı bir anda magazin basınında ve sosyal medyada yer almaya başladı. Fragmanları dönen dizi izleyicileri de Erkan Petekkaya’yı heyecanla beklemeye başladılar. Ayrıca Erkan Petekkaya’nın takipçileri de bu durumdan oldukça mutlu olurken usta ismin canlandıracağı karakterin uzun soluklu olmasını özellikle beklemeye başladılar. Ayrıca Cuma akşamı ekrana gelecek Erkan Petekkaya’lı Kırmızı Oda aynı gün ekrana gelecek Star’ın yeni dizisi Özcan deniz’li Seni Çok Bekledim’le de iddialı bir reyting yarışına girişecek. Bakalım Erkan Petekkaya’lı Kırmızı Oda mı yoksa Özcan Deniz’li Seni Çok Bekledim mi bu yarıştan galip çıkacak?

25-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar