Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in karşılaşma sahnesi çok beğenildi

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in karşılaşma sahnesi çok beğenildi
Sefirin Kızı dizisine katılan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in karşılaşma sahnesi yayınlandı. Sefirin Kızı'nın yayınlanan yeni tanıtımı izleyenlerden tam not aldı.

Uzun zamandır ekranda olmayan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katıldı. Başrollerde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun olduğu Sefirin Kızı Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri. Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu hastalandığı için sete ara verme kararı almıştı. Neslihan Atagül Doğulu'nun ayrılığının ardından Sefirin Kızı kadrosuna katılan Tuba Büyüküstün sevinçle karşılandı. Tuba Büyüküstün'ün yer alacağı sahnelerin çekimlerine başladı ve Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün karşılaşması muhteşem bir sahneyle hazırlandı.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek nasıl karşılaşıyor?

Star Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı'nın yeni bölümlerinde uzun zamandır ekranda olmayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün olacak. Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisine katılması bomba haber olarak duyurulmuş ve Büyüküstün hayranları çok sevinmişti. Merakla beklenen sahnelerden kesitler gelmeye başladı. Dizinin başrolü Sancar karakterini canlandıran Engin Akyürek'le Tuba Büyüküstün'ün karşılaşma sahnesi ise oldukça başarılı görünüyor. Sefirin Kızı 37. Bölümde yaşanan karşılaşma sahneleri 25 Ocak pazartesi günü Star Tv'de yayınlanacak.

Sefirin Kızı 37. Bölümde Tuba Büyüküstün rüzgarı esecek

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı güçlü oyuncu kadrosuyala en çok izlenen dizilerden biri. Neslihan Atagül Doğulu'nun geçirgen bağırsak sendromu yaşaması sebebiyle diziye ara vermesi dizinin akıbeti hakkında izleyicileri endişelendirmişti. Tuba Büyüküstün'ün kadroya katılması ise Sefirin Kızı'na yeni bir soluk getirecek. Sefirin Kızı kadrosunda yer alan diğer isimler ise, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem, Edip Tepeli ve Beren Gençalp.

Sefirin Kızı 37. Bölüm'de Sancar yaktığı kulübeyi Melek için hazırlamayı planlarken hiç beklemediği bir yabancıyı orada görmesi hayatının dönüm noktası olacak. Sefirin Kızı'na yeni bir karakter olarak giren Tuba Büyüküstün sürprizine seyircinin nasıl tepki vereceği ise reyting oranlarından anlaşılacak.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar