Erkan Petekkaya’dan Olay Açıklamalar!

Erkan Petekkaya’dan Olay Açıklamalar!
Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 4 bölüm yayınlandıktan sonra ara veren Gel Dese Aşk’ın başarılı oyuncusu Erkan Petekkaya olay açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve henüz 4 bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen sezonun başarılı yapımlarından Gel dese Aşk’ta Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik gibi usta isimler rol alıyor. Dizi usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav tarafından projelendirilirken henüz 4. Bölümde tam da seyirci tarafından beğenilip benimsenilmeye başlanıldığı ve reytinglerinin iyiye gittiği bir dönemde ara vermek zorunda kaldı. Dizinin başarılı oyuncusu erkan Petekkaya hem dizinin son bölüm çekiminde yaşadıkları hem de usta şovmen ve oyuncu Cem Yılmaz ve sosyal medya hesaplarının ele geçirilmesi ile ilgili Jülide Ateş’in hazırlayıp sunduğu 40 Programına olay açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları!

Cem Yılmaz 10 Numara İşler Yapmalı!

Programda sorulan soruları cevaplayan Erkan Petekkaya 2017 yılında “Cem Yılmaz’ın Filmlerini beğenmiyorum” şeklindeki açıklaması hatırlatılarak neden Cem Yılmaz filmlerini beğenmiyorsun şeklinde sorulan bir soruya Erkan Petekkaya “Beğeniyorum. Nasıl beğenmem? Cem Türkiye2nin en önemli insanlarından belki de birincisi. Cem dünya standartlarında yeteneğe ve zekaya sahip bir insan. Ben onu şu anlamda söyledim: sahne şovunda izledim, inanılmaz, karnımı tutuyorum ağrıdan. Gülmekten öyle ağrıyor ki karnımı tutmak zorunda kalıyorum. Cem öyle bir sanatçı. Asıl zekâsını, absürd zekasını ortaya koyabilecek şovlar yapıyor. 3 ay öncesinden bitiyor. Ben bunu söylemek istedim. Ortalama için film yaptığında sahne şovuna göre 10 üzerinden 6 oluyor ya da 8 oluyor. Hâlbuki onun yaptığı her iş 10 olmalı. Ben bu anlamda söyledim” ifadelerini kullandı.

Ben İyi Kalpli Bir Adamım!

Erkan Petekkaya koronavirüsün başladığı zamanlarda Gel dese Aşk’ın çekim setinde ekip arkadaşlarıyla birlikte maskesiz olarak söylediği şarkı ve akabinde gelişen olaylarla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petekkaya “Hiç tepki alacağımı düşünmedim. Çok iyi niyetliydim, insanlara bir şey göstereyim istedim. Çok üzülüyorum böyle bir şey olunca, çünkü ben iyi kalpli bir adamım. farkındalık yaratayım dedim, o zaman daha maske takılsın mı takılmasın mı, mesafe koyulacak mı koyulmayacak mı bilim adamları televizyona çıkıp konuşuyorlardı. Steril ortamdayız. Girdiğimiz yerler temizleniyor. Siz maske takıyor musunuz şu anda, ben takıyor muyum? Benimki de o an öyleydi. Bana küfür eden insanlar ekranlarda maskesiz program yapıyorlar. Sonra benim üzerime patladılar, farkındalık yaratıldı, ama ben linç oldum. Üzülüyorum böyle şeylere. Erkan, hata etmişsin demediler. Al kırbacı, al copu saldır. Çok üzüldüm” ifadelerini kullandı.

04-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar