Erkeğe Güven Olmaz dizisi için start verildi!

Erkeğe Güven Olmaz dizisi için start verildi!
Now TV'nin yeni sezonda izleyici karşısına çıkaracağı Erkeğe Güven Olmaz dizisi için hazırlıklar başladı. Erkeğe Güven Olmaz ne zaman başlayacak?

Televizyon ekranları yeni sezon için hazırlıklara başladı. Birbirinden idddialı ve yeni diziler için start verildi. Bunlardan birisi de Now TV'nin yeni sezona bomba gibi düşecek dizisi Erkeğe Güven Olmaz dizisi oldu. Erkeğe Güven Olmaz dizisi ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? Erkeğe Güven Olmaz oyuncuları kimler? İşte detaylar..

Now TV'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Erkeğe Güven Olmaz, geçtiğimiz gün sete çıktı. Pastel Film çatısı altında hazırlanan yeni dizinin sezona damga vurması bekleniyor. Yeni sezonda yeni diziler ile kıyasıya bir mücadelenin içerisine giren televizyon kanalları hazırlıkları arttırmaya başladı. Görünen o ki kanallar yeni sezonda yeni diziler ile bir yarış halinde olacak. 

Erkeğe Güven Olmaz sete çıktı

Set çalışmaları başlayan Erkeğe Güven Olmaz dizisinin başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut, Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez’i gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin yönetmenliğini ise Can Anafarta yaparken, senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan üstleniyor. 

Oyuncu kadrosu

İki başarılı ve genç oyuncunun başrolünde olduğu dizi de Alperen Duymaz,  Erhan karakterine Rüya Helin Demirbulut, Elif karakterine, Melisa Aslı Pamuk ise Sibel karakterine hayat verecek. Alperen Duymaz, Rüya Helin Demirbulut ve Melisa Aslı Pamuk'a Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez de eşlik edecek.

Dizinin konusu

Alperen Duymaz'ın canlandırdığı karakter Erhan bir şirketin finans bölümünde çalışmaktadır ve aynı zamanda sevgilisi Elif'le (Rüya Helin Demirbulut) ,evlilik planları yapmaktadır. Ancak, büyük bir borç yükü altına giren Erhan'ın kaderi, patronu (Melisa Aslı Pamuk) Sibel'in yaptığı teklif sonucu değişir. Sibel, Erhan'dan otelde 3 gününü kendisi için ayırmasını ister. Ancak bu teklif, beklenmedik sonuçlar doğuracaktır. Konusu ve oyuncuları dikkat çeken dizi daha şimdiden merak edilmeye başlandı.

Erkeğe Güven Olmaz ne zaman başlayacak?

Now TV'nin yeni sezon için büyük bir emekle hazırlıklarına başladığı Erkeğe Güven Olmaz dizisinin Eylül ayının başlarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

24-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar