Ego dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı

Ego dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı
Fox Tv ekranlarında tanıtımları yayınlanan ve yakında ekrana gelecek olan Erkeğe Güven Olmaz’ın ikinci tanıtımı yayınlanmaya başlandı.

Fox Tv ekranları için çalışmaları süren ve tanıtımları kanalda yayınlanmaya başlayan Pastel Film imzalı Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin 1. Bölüm 2. Tanıtımı ve dizinin afişi yayınlandı. Uzun süredir çekimleri Antalya’da devam eden ve hakkında hemen her gün bir haber çıkan EGO dizisi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Doğa can Anafarta’nın yer aldığı ve senaryosunu ise Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün kaleme aldığı Erkeğe Güven Olmaz dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk’un başrolünde yer aldığı ve aldatma konusunu ele alan Dram ve Aşk türündeki yeni dizi EGO’nun Fox Tv ekranlarında yayınlanan tanıtımları ve hazırlanan afişi seyirci tarafından oldukça beğenildi.

İkinci Fragman Yayınlanmaya Başlandı

Pastel Film tarafından hazırlanan ve şu sıralar çekimleri yapılan yeni dizi Erkeğe Güven Olmaz’ın ilk bölümünün ikinci tanıtımı yayınlandı. İlk tanıtımı oldukça beğenilen ve seyircinin merakını kamçılayan aldatma konusundaki yeni dizinin çok yakında Fox Tv’de ekrana gelmesi bekleniyor. Şu sıralar 2. Tanıtımı ekrana gelen dizinin yayınlanan bu tanıtımı da seyirciden tam not almayı başardı. Kadrosunda Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeniak ve Erdal Küçükkömürcü gibi başarılı oyuncular yer alıyor. İlk birkaç bölüm çekiminin Antalya’da yapıldığı dizinin senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta oturuyor.  Dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmasa da çok yakında ekrana gelmesi bekleniyor.

Başrol Oyuncuları Arasındaki Tartışma Sonlandı

Öbür taraftan Erkeğe Güven Olmaz dizisinin başrol oyuncuları Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında çekime geç kalma sebebiyle başlayan ve magazin basınında bir süre günden olan tartışma sona erdi. Yapımcının araya girmesi ve oyuncuların karşılıklı anlayışlı açıklamaları ile sorun büyümeden önlendi. İki ünlü oyuncunun arasında geçen tartışma magazin basınında gündeme gelmiş ve iki oyuncunun birbirini suçlayan sosyal medya açıklamaları günlerce konuşulmuştu.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar