Erkenci Kuş dizisinde bir ayrılık daha

Erkenci Kuş dizisinde bir ayrılık daha
Star TV'de ilgiyle izlenen 'Erkenci Kuş' dizisinde bir ayrılık daha yaşanacak. Dizide 'Osman' karakterine hayat veren Ali Yağcı ani bir kararla diziden ayrılacak.

Yapımı Gold Film,yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, senaryosu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak tarafından kaleme alınan 'Erkenci Kuş' dizisinde geçtiğimiz hafta dizinin senaristi Aslı Zengin'in sezon sonunda diziden ayrılacağı öğrenilmişti.

Yaz sezonunda diğer dizilerin aksine çekimleri devam edecek ve yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam edecek 'Erkenci Kuş' dizisinde 'Osman' karakterine hayat veren Ali Yağcı'nın da diziden ayrılacağı öğrenildi. Peki Ali Yağcı neden diziden ayrılma kararı aldı?

ERKENCİ KUŞ OSMAN (ALİ YAĞCI) NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

Rol aldığı 'Seviyor Sevmiyor' ve 'Adını Sen Koy' dizilerinde hayat verdiği karakterlerle kendini kanıtlamayı başaran, 1990 doğumlu Ali Yağcı, 'Erkenci Kuş' dizisinde hayat verdiği 'Osman' karakteriyle milyonların beğenisini kazanmayı başardı.

Dizide Leyla'ya (Öznür Serçeler) olan hisleriyle milyonların beğenisini kazanan Yağcı'da diziden ayrılma kararı aldı. Yakışıklı oyuncunun diziden neden ayrılacağı henüz belirsizliğini korurken, kaç bölüm daha rol alacağı da bilinmiyor.

ERKENCİ KUŞ KONUSU

Sanem, babasının nefes darlığı rahatsızlığı olduğundan dolayı, yıllardır babasının bakkalını erken saatlerde açmaktadır. Okulu bitirdikten sonra, artık kendi ayaklarının üstünde durmak isteyen Sanem iş arayışına başlar. Ablası Lale'nin çalıştığı reklam ajansında getir götür işlerine bakacak bir bayan eleman alınacağını öğrenir öğrenmez iş başvurusu yapar.

Sanem, saf, komik ve neşe dolu kişiliğiyle dikkat çekerken, Lale onun tam tersidir. İş başvurusundan ablasının patronu Emre sayesinde geçen Sanem, reklam ajansına kabul edilir ve bütün hikaye burada başlar.

STAR TV CANLI İZLE

Ajansın sahibi Aziz bey, özel yatıyla uzun bir seyehata çıkar. Ajansın yönetimini oğlu Can'a bırakır, kardeşi Emre'ye de sahip çıkmasını ister. Yönetimin abisine verilmesini kabul edemeyen Emre, sevgilisi Aylin ile birlikte, ajansın işlerinin kötüye gitmesi için elinden geleni yapacaklar ve yapacakları hain planlara Sanem'i de alet edecekler.

Emre'nin Sanem üzerinden oynadığı oyunlar, Sanem'in Can'a olan ilgilerinin artmasını sağlarken, Sanem ve Can arasında yaşanacak aşk izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Gold Film tarafından Star TV için hazırlanan, senaryosu Aslı Zengin tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın yer aldığı 'Erkenci Kuş' dizisi yaz sezonunda da yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.

26-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar