Erkenci Kuş final bölümü fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can aşkında mutlu son!

Erkenci Kuş final bölümü fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can aşkında mutlu son!
Erkenci Kuş final bölümü fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can aşkında mutlu son! Sanem ile Cem'in inanılmaz görüntüler Erkenci Kuş final bölümü fragmanında.

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, 51. yeni bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Erkenci Kuş 50. yeni bölümün ardından final bölümü fragmanı seyirci ile paylaşıldı. Romatik komedi dizisi Erkenci Kuş, aldığı final kararı ile herkesi şaşkına çevirmiş ve bir hayli üzmüştü. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı bir kadroya sahip olan projenin final bölümünde neler yaşanacağı herkes tarafından en çok merak edilenler arasında yer almakta. Peki Erkenci Kuş, 51. final bölüm ne zaman? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? Erkenci Kuş neden bitiyor? Erkenci Kuş, Can ve Sanem evleniyor mu? Erkenci Kuş final bölümü izle. Star tv kanalının sevilen dizisi Erkenci Kuş ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar bu yazımızda...

Daha önce aldığımız habelere göre Erkenci Kuş, gelecek Ocak ayına kadar ekranlarda olmayı sürdürecekti. Ancak kısa süre önce aldığımız bilgilere göre, dizi 51. yeni bölümü ile ekranlara veda etme kararı almış. Ani bir şekilde alınan bu final kararı Erkenci Kuş dizisinin tüm hayranlarını üzmüştü. Ancak dizi yapımcıları dizinin reytinglerinde yaşanan düşüşün önüne geçemedi ve final kararı almak zorunda kaldı. Hemen herkesin keyifle seyrettiği Erkenci Kuş'ta, Can ile Sanem, dünya evine girerken tekne ile tura gittikleri görüntüleri yayınlanmıştı. Erkenci Kuş 51. bölüm fragmanında ise Can'ın Sanem'i ailesinden istemeye gittiklerini ve yüzük kesildiğini görüyoruz. Erkenci Kuş final bölümü fragmanında gördüğümüz üzere dizide oldukça komik ve hareketli sahnelere yer verilmiş. Hatta fragmanda yayınlanan bir sahnede yüzüklerin takılmasının ardından Can, Sanem'e 'Mutlu Son ha?' diye sorarken Sanem ise, 'Daha yeni başlıyoruz Can' cevabını verdi.

Erkenci Kuş neden final yapıyor?

Ekranların romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'ta, son zamanlarda meydana gelen reyting sonuçlarında ki düşüş nedeniyle son çare olarak dizinin final yapmasına karar verildi. Her ne kadar dizi bitirilmek istenmese de yapılan tüm çabalar sonuç göstermedi ve Erkenci Kuş, 51. yeni bölümü ile 6 Ağustos Salı günü ekranlara veda etmek için hazırlanıyor.

01-08-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar