Show Tv’nin Yeni Dizisi Kırmızı Kamyon’un Yayın Tarihi Belli Oldu

Show Tv’nin Yeni Dizisi Kırmızı Kamyon’un Yayın Tarihi Belli Oldu
Show Tv ekranlarında 31 Mart Çarşamba akşamı yeni bir dizi başlıyor. Kırmızı Kamyon ilk bölümüyle önümüzdeki Çarşamba akşamı Show Tv’de.

Önümüzdeki hafta kanallarda peş peşe yeni diziler ekrana gelmeye başlıyor. Kanallar sezon bitimine yakın belki de son bir kez atağa kalkarak yeniden seyirciyi kendi kanallarına çekebilmek için çalışıyorlar. TRT 1 ekranlarında Bir zamanlar Kıbrıs, Kanal D ekranlarında Camdaki Kız gibi yapımlar önümüzdeki hafta yayına gireceğini duyururken uzun bir süredir hazırlıkları süren ve itfaiye çalışanlarının hikayesini alatan 10. Ev yapımı Kırmızı Kamyon’da yayın tarihini açıkladı. Show Tv ekranlarında yayınlanacak ve oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak sağlam gibi oyuncuların rol aldığı Kırmızı Kamyon’un yayın tarihi olarak 31 Mart Çarşamba günü belirlendi. Birçok iddialı yapımın yer aldığı Çarşamba akşamında yayınlanacağı açıklanan Kırmızı Kamyon’un bu akşamda ne yapabileceği yakında belli olacak.

İtfaiyecilerin Dizisi Başlıyor

10. Ev tarafından Show Tv için hazırlanan Kırmızı Kamyon’un yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir hazırlıkları süren ve seyircinin de merak ve heyecanla beklediği dizinin tanıtımları bir süredir Show Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Heyecanlı sahneleri ve iddialı kadrosuyla merak uyandıran ve itfaiyecilerin hayatlarını ve onların kurtarmaya çalıştı insanların hikayelerini anlatan dizinin zorlu geçen çekimleri sonrası sonunda yayına hazır hale geldi. 31 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak dizinin ilk bölümü şimdiden heyecanla beklenirken dizinin birbirinden iddialı ve güçlü yapımlar arasında ne yapabileceği ise merak konusu oldu. Aksiyon dolu sahneleriyle kendisine yer bulmaya çalışacak olan dizinin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ilk kez itfaiyecilerin hikayelerine değineceği öğrenildi.

Kırmızı Kamyon’un Konusu Ne?

İlk bölümüyle önümüzdeki Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan ve Show Tv’nin büyük umutlarla yayına koyduğu ve büyük beklentiler içinde olduğu Kırmızı Kamyon ekranlara yeni bir soluk getirecek. Dizi kahraman itfaiyecilerin hikayesini anlatacak ve itfaiyecilerin yanan evlerde, çöken evlerde, trafik kazalarında, ya da başka felaketlerde hayat kurtarabilmek için kendi canlarını nasıl tehlikeye attığını ve kimi zaman hayat kurtarmak için kendi hayatlarını verdiklerinin hikayesini ele alıyor. Dizide ayrıca itfaiye çalışanlarının kendi hayatlarında da neler yaptıklarını, nasıl duygu dolu anlar, acılar ve heyecanlar yaşadıklarını da ekrana getirecek. Kırmızı Kamyon 1. Bölümüyle 31 Mart Çarşamba akşamı Show Tv’de.

25-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar