Eşinden Erol Köse’ye Zina Suçlaması!

Eşinden Erol Köse’ye Zina Suçlaması!
Magazin dünyası şok bir gelişmeyle sarsıldı! Ünlü Müzik yapımcısı Erol Köse'nin eşi Fulden Köse, eşi Erol Köse aleyhine "zina ve sadakatsizlik" suçlamasıyla boşanma davası açtı!

Gün geçmiyor ki magazin dünyasını sarsan sansasyonel bir olay yaşanmasın. Ünlüler dünyasında hayat o kadar hızlı ve o kadar değişken akıyor ki takip etmek neredeyse imkansız. Kim kiminle, nerede, nasıl gibi sorular artık sıradanlaşmış durumda. Bir gün bir ünlüyle beraber olan bir ünlü daha 24 saat geçmeden başka bir ünlüyle yakalanabiliyor. Ya da ünlü evliler arasında gün geçmiyor ki bir kriz patlamasın ve mahkeme yolları görünmesin. İşte haberimizde bu son örnekteki gibi. Ünlü müzik yapımcısı Erol Köse ve eşi Fulden Köse İle ilgili. Canlıtv takipçileri için neler oluyor araştırdık.

10 Milyon TL’lik Boşanma Tazminatı!

Ünlü müzik yapımcısı Erol Köse'nin Türkçe öğretmeni eşi Fulden Köse eşiyle ilgili olarak zina, sadakatsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet, pek kötü ve onur kırıcı davranış içeren şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Fulden Köse hayatını zindana çevirdiğini ileri sürdüğü Erol Köse'den aylık 50 bin TL nafaka ile 10 milyon TL tazminat istedi.  Fulden Köse eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarmasına rağmen Erol Köse'nin aile konutundaki eşyalarını götürdüğünü belirterek, polise şikayetçi olduğunu belirtti. 

Zina, Sadakatsizlik, Haysiyetsiz Hayat!

Geçtiğimiz günlerde eşi Erol Kösealeyhine boşanma davası açan Fulden Köse dilekçesinde Müzik Yapımcısı Erol Köse hakklında inanılmaz iddialarda bulundu. Fulden Köse eşiyle alakalı olarak boşanma davası açtığı dilekçesinde mahkemeden Erol Köse aleyhine zina ve sadakatsizlik, psikolojik ve ekonomik şiddet, evlilik birlikteliğinin kendisine yüklemiş olduğu hiçbir görev ve sorumluluğu yerine getirmemesi, haysiyetsiz hayat sürmesi, pek kötü ve onur kırıcı davranışları sonucu şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verilmesini talep etti. Fulden Köse tıp doktoru olan eşi Erol Köse’nin müzik yapımcılığı yaptığının belirtildiği dilekçede önemli şarkıcıların albümlerini yaptığı her ay 30-40 bin TL arasında telif geliri aldığı, çalışanları adına almış olduğu gayrimenkullerden ise 50-60 bin TL kira geliri elde ettiğini belirtti. Erol Köse’nin kayıt dışı çok yüksek malvarlığı bulunduğunun ileri sürüldüğü dilekçede, “Ancak geçmişten gelen bir alışkanlık gereği, mal varlıklarını başkasının üzerinde  göstermektedir” denildi.

10 Milyon TL Tazminat İstedi

Fulden Köse’nin evlilik hayatının çekilmez bir çileye dönüştüğünü,  kadınlık gururuyla oynandığını belirten avukat Emek Emre dilekçesinde Erol Köse’nin aylık 50 bin TL tedbir nafakası ile 5 milyon TL maddi ve 5 milyon TL manevi toplam 10 milyon TL tazminat ödemesine hükmedilmesini istedi.

 

07-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar