Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm izle! EDHO 14 Nisan Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünü full izlemek için detaylar haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm izle! Atvnin fenomen dizisi EDHO 14 Nisan Salı akşamı 163. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yine bir çok gelişmeye ev sahipliği yapan yeni bölümde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Korona virüsüne ragmen bu hafta da yayınına kaldığı yerden devam ediyor. EDHOda bu hafta neler yaşandı? Dizinin yeni bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, yeni bölümde neler olduğunu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

EHDO 163. Bölümde Neler Olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm izle! Geçtiğimiz Hafta Rafet'i tuzağa Çeken Çakırbeyliler, beraberinde Nasuh'uda yakalamışlar her koşulda kendini düşünmesinin intikamını ve Çakırbeylilere kurtuğu tuzağı tersine çevirmek için ona karşı sağlamm bir tuzak hazırlamışlardır. Çakırbeylilerin bu planı kusursuz işlermeye devam ederken Façalılara yaptıkları saldırı Nasuh'a karşı kazandıkları zaferi gölgede bırakır.  Haşmet, kardeşinin acı çığlıklarına tanık olmuş ve intikam hissiyle yanıp tutuşmaktadır. Haşim, Ömür ve İlyas'ın en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikamı ınlardan daha hızlı ve acımasız şekilde alarak yüreklerine su serpecekdir. Çakırbeyliler kendileriiçin yeni yollar belirler, yeni stratejiler oluştururlar. Ceylandan aldıkları bilgiler doğrultusunda harekete geçerlerken Feyyaz'ın iş birlikçileride boş durmaz ve ÇAkırbeylilere karşı saldırıya geçmek için pusuya yatarlar. Üstelik bu defer ki planlarının eşi benzeri görülmemiştir. 

Masa adı verdikleri güç birliklerini düşünerek bu şema ile bir plan kurmaya hazırlanırlar. En başta Hızır ÇAkırbeyli vardır. Geride masada olan herkez için hızlı ve kusursuz bir ölüm planı hazırlayarak hızlıca harekete geçmeye hazılanırlar. Listenin en başındaki isimlerden birinin en acı kaybı Kasplar adı verdikleri topluluğun ilk acımasız zaferi olacaktır.  Eşkiya Dünyaya ükümdar Olmaz hakkında merak ettiğiniz herşey bir hafta aradan sonra bu akşam ATV ekranlarında sizlerin karşısında olacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. Bölüm tek parça izlemek için canlı bağlantı linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler. .. 

14-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar