Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. Bölüm İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. Bölüm İzle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. Bölüm İzle; 23 Mart Salı 187. Bölümüyle yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 187. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. Bölüm İzle; Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ali Sürmeli, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sanem Çelik ve Hüseyin Avni Danyal’ın rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam saat 20.00’da 187. Bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan ev yıllrca Atv’de Salı akşamları ekrana gelen mafya temalı dizi her bölüm seyircisine keyifli anlar yaşatıyor. Artık tam anlamıyla bir fenomen haline gelen dizide aksiyon, gerilim ve heyecan her bölüm ekran başındaki seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin son bölümlerinde ise Hızır ve ailesi daha da zor durumda kalmaya ve rakipleriyle mücadelelerini daha da şiddetlendirmeye başlarlar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 187. Bölümüyle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarının en çok sevilen ve en uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümde yine heyecanlı anlara sahne oldu. Hızır Çakırbeyli’nin aklanmak ve özgürlüne kavuşmak için verdiği mücadele de büyük olaylar yaşanmıştır. Hızır Çakırbeyli yeğeni Alparslan’ın yanına gider ve ondan vereceği mücadelede yanında olmasını ister. Alparslan ise amcasının aksine kendi planını uygulamaktadır ve yavaş yavaş iyileşmektedir. Ama Alparslan bunu herkesten saklamaktadır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv’nin efsane dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekrana yine heyecanlı ve bol olaylı bir bölümle geliyor. Hızır Çakırbeyli aklandıktan sonra intikam almak için harekete geçer ve Tuncay ve İshak’a hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verir. Ailesini her türlü olaylardan ve belalardan korumaya kararlı olan Hızır Çakırbeyli bu olaylar karşısında eşi Ceylan’dan ailenin direği olmasını ister. Ancak Ceylan Çakırbeyli Hızır’ın sözünü dinlemeyerek kendi planını uygulamaya başlar ve eşini ve ailesini korumak için harekete geçer. Bu durum karşısında Ceylan Hızır’ın sevgisini dahi kaybetmeyi göze almıştır.Ceylan Çakırbeyli istihbaratla birlikte harekete geçmiştir. Öbür taraftan oğlu Uğur’u kaybettikten sonra harekete geçen Demir abisi İdris’le ters düşme pahasına kendilerine yapılanları ödetmeye karar verir ve bunun için harekete geçer. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekrana gelecek 187. Bölümle saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

23-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar