Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167. Bölüm İzle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167. Bölüm İzle!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167. Bölüm İzle; 13 Ekim Salı akşamı 167. Bölümüyle ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’ı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Sanem Çelik’in yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı akşamı 167. Bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Beş sezondur yayınlanan ve Atv ekranlarında adeta bir efsaneye dönüşen dizinin çok kemik bir seyirci kitlesi bulunuyor ve bu seyirci kitlesi diziyi ne olursa olsun takip ediyor. İlk zamanlar reytinglerde ilk sıralarda yer almasına rağmen son zamanlarda reyting olarak her bölüm kan kaybeden dizinin bu sezonunun son sezon olacağı konuşuluyor. Mafyalara arası çatışmanın hikayesinin ele alındı Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarında beş sezondur ekranlara gelen ve kanalın en çok seyredilen yapımlarından biri olan ve adeta bir fenomene dönüşen Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz’ın yayınlanan son bölümünde Alparslan masada Sincanlı’yı öldürmüştür. Hızır ise kendisine kurulan tuzağın farkında değildir. Masadakiler ise Alpraslan’ın masanın kuralları gereği cezalandırılmasını istemişlerdir. Her an daha da gerilen ortam büyük bir çatışmaya doru evrilmektedir.

EDHO 167. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan bu akşam 167. Bölümüyle ekrana gelecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’da kartlar adeta yeniden dağıtılmaya başlandı. Alparslan’ın Sincanlı’yı öldürmesiyle adeta bütün masa Alparslan’a karşı birleşmiştir ve onun cezalandırmasını istemektedir. Sincanlı’nın kızı ise intikam istemektedir ve bu sebeple Hızır’ın peşine düşer. Kendisine kurulan büyük tuzağın farkında olmayan Hızır ise tuzağın üstüne gider. Hızır tuzağa düşerken yardımına yine Alparslan yetişir. İlyas Çakırbeyli ise bu süreçte masada reisliğini ilan eder ve abisine tuzak kuranların cezalandırılmasını ister ve onların peşine düşer. Öbür taraftan Çakırbeyliler hem Sincanlılarla hem de Korkmazlarla ayrı ayrı sorunlar yaşamaktadırlar ve iyice sıkışmışlardır. Yaman Korkmaz bu süreçte Şahin Ağa’nın yanına giderek açık açık masadakileri tehdit eder ve kendisinden başka hiç kimsenin gayrimeşru iş yapamayacağını bildirir. Bu durum ise masada tam bir krize sebep olur ve hesaplaşmaların fitili ateşlenir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz 167. Bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor.

13-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar