Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölüm İzle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölüm İzle!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölüm İzle; 6 Ekim Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 166. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya, Yalçın Hafızoğlu, Sanem Çelik gibi üst düzey oyuncuların yer aldığı efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Sezonu bu akşam açan ve uzun zamandır Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz sezon verimli bir sezon geçirememiş ve çoğu zaman ekranlardan ve seyircilerinden uzak kalmıştı. Bu sezona yine iddialı bir şekilde girmek isteyen dizi özellikle bir kesim seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Oldu?

Atv’nin efsame dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon da yine seyircisiyle buluşuyor. Bu akşam 166. Bölümüyle ekrana gelen dizi son bölümde yine Hızır ve ekibinin zor durumuyla karşılaştığı bir bölümle veda etmişti Geçtiğimiz günlerde oyuncusu Ali Sürmeli’nin beyin kanamsı geçirmesiyle de gündeme gelen dizi bu sezon son olarak yayınlanacak ve final yapacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölümde Neler Olacak?

Atv’nin efsane dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezonu açıyor. Uzun zamandır en çok seyredilen yapımlar arasında yer alan ve seyirci tarafından çok sevilen dizi 166. Bölümünde yine heyecanlı bir bölümle yayınlanıyor. Alparslan kendisine ve ailesine yapılan saldırı karşısında adeta deliye dönmüştür ve hayatı pahasına da olsa intikam almak için yemin eder. Saldırıyı gerçekleştirenleri bulmak için her şeyi göze alan Alparslan bu amaç için amcası Hızır’ı bile karşısına almayı göze almıştır. Hainleri yakalamak için adım adım iz süren Alparslan sonunda izlerin masaya kadar geldiğini fark eder. Ancak bu noktada Alparslan masadakiler tarafından hedef haline getirilir. Hızır ise kendisi üzerinden yapılan planların henüz farkında değildir. Hızır düşmanlarının gözünün içine bakarak meydan okur. Tüm bunlar yaşanırken Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya kalırlar. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Atv’de ekrana gelecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. Bölümünü izlemek için ve daha fazlası için canlitv.com adresini takip edin.

06-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar