Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm İzle
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm İzle; 29 Aralık Salı 178. Bölümüyle ekrana gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 178. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm İzle; Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya ve Turgay Tanülkü’nün yer aldığı Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 178. Bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor. Başladığı günden beri seyircinin yakından takip ettiği ve her sezon en çok seyredilenler arasında yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kanalın fenomen yapımları arasında yer alıyor. Seyirci için tam bir efsaneye dönen dizi bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekrana geliyor. Hızır’ın zor zamanlar yaşayacağı bölüm yine çok seyredilecekler arasına girecek gibi görünüyor.

EDHO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarının çok sevilen yapımlarından biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümde masada alınan karar Hızır Çakırbeyli için tam bir şok olmuştur. Alparslan için alınan ve yediye karşı beş oyla kaybedilen oylanma sonrasında Alparslan aleyhine oy kullananlara karşı amansız bir mücadeleye girişir. Ona en büyük desteği ise bazı konularda ters düştüğü amcası Hızır vermektedir. Alparslan Çakırbeyli’nin bu mücadelesine bir başka yardım eden ise Tipi’dir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Alparslan’a yapılan ihaneti kaldıramayan Tipi’nin hamlesi masadaki dengeleri bozmuştur. Alparslan kararında masada çoğunlu elde eden Yaman Korkmaz aynı çoğunluğu masanın kurallarına uymayan Tipi için de yakalama ister. Yaman Korkmaz Tipi’nin ortadan kaldırılması için masanın toplanmasını talep eder. Yaman Korkmaz tüm bu planları yaparken aynı zamanda Hızır ve Alparslan’ın da ortadan kaldırılması için çalışmaktadır. Masanın yok edilmesi için toplanmasına karar verilen Tipi’yi ise Hızır kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Ancak hayatını kaybeden Gönül’üne kavuşmak isteyen Tipi’nin davranışları Hızır’ın işini zorlaştırmaktadır. Bu arada masada Tipi için yapılacak oylamada Tipi’nin yanında yer almaları için Haşmet ve Behsat Façalı sıkıştırılmaktadır. Bu arada Hızır’ın bir diğer amacı da Tipi’yi kurtarmak için içlerindeki haini de bulmaya çalışmasıdır. Tüm bu gerilim ve strateji oyunlarının oynandığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 178. Bölümüyle Atv ekranlarında saat 20.00’da ekranlara geliyor.

29-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar