Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Şafak (Murat Özben) Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Şafak (Murat Özben) Kimdir?
Son bölümünde Şafak karakteri diziye dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Şafak karakterini oynayacak Murat Özben kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Salı günlerine damga vurmaya devam ediyor. Atv’nin iddialı dizisi 5. Sezonunda da hayranlarının karşısına yeni oyuncularla çıkmaya devam ediyor. Geçen ay Tarık Ünlüoğlu gibi önemli bir oyuncusunu kaybeden diziye yeni bir yüz dahil oldu. Son bölümünde Şafak karakteri diziye dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Şafak karakterini oynayacak Murat Özben kimdir, detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Şafak (Murat Özben) Kimdir?

Atv’de 12 Kasım Salı günü yayınlanan 146. bölümünde EDHO’ya yeni bir karakter dahil oldu. Şafak karakterini canlandıran Murat Özben’in performansı genel olarak beğenildi. Oyunculuğu boyunca benzer rolleri oynaması Murat Özben’i EDHO dizisinde de başarılı kılacaktır. 146. Bölümle birlikte EDHo’ya dahil olan Şafak karakterinin ayrıntıları da belli oldu. Kendilerine Sınrsızlar diyen ve Azrail’in adamları olan çetenin başına getirilen Şafak, Altan’ın emriyle etrafa ölüm dağıtmaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

5 sezonunda hız kesmeyen EDHO tempoyu artırdı. Son bölümde Altan, Çakırbeylileri ortadan kaldıramayacağını anlayınca işi örgütlere bırakma kararı aldı. Ancak denemesi başarısız olunca devreye Sınırsızları sokmask zorunda kaldı. Bildiğiniz gibi, Ünal Kaplan, Altan’ın istihbarat başkanı olmasında büüyük pay sahibiydi. Çıkar çatışmasına giren Altan ile Hızır karşı karşıya gelince adliyenin gücünü kullanan Altan, Hızır’ı ortadan kaldırmaya çalışsa da başarılı olamadı.  Avukat Damla ve temas halinde olduğu adamları Ankara’ya yaptığı baskı sonuç verdi ve Altan’ı denetlemeye Cengiz görevlendirildi. Lakin hesapta olmayan bir şey vardı ve Cengiz, Altan’ın adamıydı. Hızır ve Damla ilk başta Altan’ın görevden alınmasına sevinse de vaziyet göründüğü gibi değildi. Kendilerine Sınırsızlar diyen ekibin başına getirilen Altan, Şafak ve adamları sayesinde adeta bir ölüm makinesine dönüştü.  

Murat Özben kimdir?

1976 Adana doğumlu oyuncu Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk deneyimine 2010 yılında çekilen Etki filmiyle adım atan Murat Özben ilk dizi deneyimini güneydoğu dizisi olan Tek Türkiye dizisiyle yaşadı. Sonrasında Şefkat Tepe adlı dizide rol alan oyuncu Hanımın Çiftliği ve Arka Sokaklar dizisinde dönem oyuncusu olarak görev tyaptı. Asıl çıkışını Bir Zamanlar Çukurovada dizisiyle yapan Murat Özben’i çete lideri olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izleyeceğiz. Murat Özben’e canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

Dizi Deneyimleri

2018 - Bir Zamanlar Çukurova

2016 - Arka Sokaklar

2011 - Şefkat Tepe (Rıza)

2009 - Hanımın Çiftliği (Jandarma Astsubayı)

2007 - Tek Türkiye (Bedih)

2010 - Etki (Sinema Filmi)

13-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar