Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Tipi neden yok, Savaş Özdemir diziden ayrıldı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Tipi neden yok, Savaş Özdemir diziden ayrıldı mı?
Atv ekranlarının uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Tipi neden yok, Savaş Özdemir diziden ayrıldı mı? Detaylar haberimizde...

Televizyon dünyasının en uzun soluklu dizileriden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Atv ekranlarında, beşinci sezonuna 24 Eylül'de başladı. Oyuncu kadrosunda birçok değişiklik olan dizideki Tipi karakterini canlandıran Savaş Özdemir'de diziyle yolları ayrılanlardan oldu. 140'ıncı bölümle yeni sezona başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezondaki ilk bölümünde Tipi karakterinin olmaması seyircilerde merak uyandırmıştı. Dizinin senraristleri yeni sezonda Tipi karakterinin olmayacağını açıkladı. Senaristlerin verdiği bilgilere göre hikaye gereği Tipi karakteri yurt dışına tatile gönderildi. Tipi karakteriyle seyircilerin beğenisini  kazanan Savaş Özdemir EDHO dizisinin oyuncu kadrosu dışında kaldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Tipi neden yok?

Beş sezondur aralıksız devam eden EDHO dizisi sezona hızlı bir başlagıç yaparken oyuncu kadrosunda meydana gelen değişikliklere dizi hayranlarının nasıl tepki vereceği merak konusu. Sevilen ve oyunculuğuyla da kendini ispatlayan Savaş Özdemir'in diziden ayrılması haftanın en çok konuşulanları arasındaydı. Tipi karakterine senaryoda eskiye nispeten daha az yer verilmesi ve hikayedeki ağırlığının iyice azalması yavaş yavaş karakter diziden çıkacak mı yorumlarına yol açıyordu. Yeni sezonun başlaması ve ilk bölümde Tipi'nin olmaması akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Senaryoda yer almayacağı açıklanan Tipi karakterinin yurt dışına gönderilmek suretiyle senaryoda çıkarıldığı öğrenildi.

Tipi geri gelecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde  karakterlerin genelde yurt dışına gönderilerek senaryodan çıkarıldığı biliniyor. Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir'den önce de Sanem Çelik, Deniz Çakır ve Hızır karakterinin eşi ve çocukları  yurt dışına gitmiş ve bir daha geri dönmemişlerdi. EDHO senaristlerinin genel olarak tercih ettikleri bu hikayeden çıkarma yöntemi, en son Savaş Özdemir için kullanıldı. Senaryo gereği yurt dışına gönderilen Tipi'nin geri gelip gelmeyeceği ise kadrodan çıkarılış haberinin ardından merak edilenler arasına girdi. Fakat yapılan açıklamalarda Tipi'nin geri geleceğine yönelik bir bilgi bulunmuyor. Tipi karakterini canlandıran Savaş Özdemir uzun soluklu sevilen dizinin kadrosu dışında kalmışken, başka projelerde yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor. 1970 doğumlu olan Savaş Özdemir 1993 yılından itibaren onlarca televizyon dizisinde çeşitli rollerle seyirci karşısına çıkmış sevilen ve başarılı oyunculardan biri.

30-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar