Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı
Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı. EDHO kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ekranların son dönemde yayınlanan en uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Atv'de yayınlanan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor. Oyuncu Levent Sülün fenomen dizi EDHO'ya sürpriz bir karakterle katılıyor.

EDHO'ya sürpriz karakter

Fenomenleşen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona Ekim 2020 sonunda başlamıştı. Her bölümü ilgiyle izlenen dizinin 2021 yılı bölümlerinin 19 Ocak'tan itibaren seyirciyle buluşması bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni yıla yine güçlü bir şekilde girmek için hazırlıklarını sürdürürken kadrosuna yeni isimler de katılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümlerinde sevilen oyuncu Levent Sülün de olacak. 29 Aralık Salı günü 178. Bölümüyle ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu olan Levent Sülün de EDHO'ya 179. Bölümden itibaren dahil olacak. Levent Sülün'ün EDHO'da sürpriz bir karakteri canlandıracağı öğrenildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu güçleniyor

Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir birinden güçlü oyuncular yer alıyor. Ali Sürmeli, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Turgay Tanülkü, Sabiya Toziya, Pelin Akil, Engin Benli, Ceren Bederlioğlu, Yalçın Hafızoğlu gibi birçok isim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda seyirciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz, Baran Özçaylan'ın oturduğu EDHO, salı akşamları Atv ekranlarından yayınlanıyor.

Levent Sülün Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine sürpriz bir karakterle katılmaya hazırlanan Levent Sülün, 8 Kasım 1975'te İstanbul'da doğdu. Oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapan Levent Sülün 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle oyunculuğa adım attı. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Sülün, TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde de rol almıştı.

14-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar