Esra Balamir koronavirüsü yendi mi? Son durumu açıklandı!

Esra Balamir koronavirüsü yendi mi? Son durumu açıklandı!
Ünlü sunucu Esra Balamir koronavirüse yakalanan ünlülerden biriydi. Uzun zamandır hastalıkla mücadele eden Balamir virüsü yendi mi? İşte son açıklamalar…

Koronavirüs salgını birçok vatandaşı olduğu gibi ünlü isimleri de tehdit etmeye devam ediyor. Ünlü sunucu Esra Balamir de koronavirüse yakalanan isimlerden biriydi. Balamir Nisan ayı başında bir açıklama yapmış ve koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Evde tedavi olan Esra Balamir bugün sosyal medya hesabından herkesi sevindiren bir mesaj paylaştı. Balanmir 3. koronavirüs testinin negatif çıktığını belirtti.

Esra Balamir: Herkesten Allah razı olsun

Ölümcül bir virüs olan koronavirüs dünyada ve Türkiye'de çok kişinin hastalanmasına ve ölümlere sebep oldu. Mart ayından beri Türkiye'de yoğun önlemlerin alındığı salgına Esra Balamir de yakalandı. Virüsün bir arkadaşından kendisine bulaştığını belirten Balamir, yoğun geçen bir aylık tedavinin ardından takipçilerine müjdeli haberi verdi. Esra Balamir sosyal medya hesabını tedavi süreci boyunca aktif kullandı ve durumuyla ilgili takipçilerine sık sık bilgi verdi. Farklı canlı yayınlara da katılan Balamir'in yaptırdığı 3. test negatife dönünce bu haberi de diğer test sonuçlarının da olduğu ekran görüntüsüyle paylaştı. Balamir, test sonucu paylaşımının üzerine "Çok şükür sonunda negatif oldu sonuç. Bu süreçte bana dua eden, merak eden herkesten Allah razı olsun" notunu yazdı.

İlk iki testi pozitif çıkmıştı

Esra Balamir'in paylaşımında yer alan bilgilerde 3 Nisan ve 16 Nisan tarihlerinde yapılan testlerin pozitif olduğu, 30 Nisan tarihli testin ise negatif olduğu görülüyor. Ünlü sunucu sevincini tüm takipçileriyle paylaştı ve Balamir'e çok sayıda geçmiş olsun yorumu yapıldı. Balamir tedavi sürecinde bağlandığı bir canlı yayında durumu hakkında bilgiler vermişti. Balamir önceleri grip olduğunu düşündüğünü söylemişti. Balamir bu süreçte hiç öksürmediğin fakat ateşinin çıktığını ve ara sıra baş ağrıları olduğunu anlatmıştı. Grip belirtileriyle benzer bulgular ollduğunu söyleyen Balamir, ilaçlarını kullandığını ve kendine dikkat ettiğini belirtmişti. Esra Balamir taşhisin konulduğu ilk günlerde Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor' programına telefonla katılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın süreçle ilgili uygulamasını anlatarak memnuniyetini dile getirmişti.

30-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar