Demet Akalın'ın yeni hali görenleri şaşkına çevirdi!

Demet Akalın'ın yeni hali görenleri şaşkına çevirdi!
Demet Akalın'ın yeni hali görenleri şaşkına çevirdi! Demet Akalın kaç kilo? Demet Akalın kaç yaşında? Demet Akalın haberleri.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın yeni hali görenleri şaşkına çevirdi. Demet Akalın'ın şimdiki hali. Demet Akalın kaç kilo aldı? Demet Akalın kaç kilo? Demet Akalın kaç yaşında? Demet Akalın kimdir? Demet Akalın'dan aşı tepkisi. Demet Akalın haberleri. Demet Akalın ile ilgili merak edilen tüm gelişmeler sizler için hazırladığımız yazımızda.

Demet Akalın'ın yeni hali görenleri şaşkına çevirdi!

Demet Akalın, yeni halini görenler şaşkına döndü. Geçtiğimiz haftalarda küslüklerine son veren Esra Balamir ile şarkıcı Demet Akalın Nişantaşı'nda birlikte görüntülendi. Demet Akalın'ın yeni hali görenleri şaşkına çevirdi! Pandemi döneminde aldığı kilolar ile dikkat çeken Demet Akalın, tam kapanma sonrasında ilk kez görüntülendi. Esra Balamir ile birlikte Nişantaşı' nda bir caddede görüntülenen Demet Akalın, görenleri şaşkına çevirdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demet Akalın tam kapanma dönemini evde geçirdiğini belirterek, 'Tatil falan yok. Konserlerim var. Konser için Amerika'ya gideceğim' sözlerini kullandı.
Kısa bir muhabbetin ardından magazin dünyasının gündemine oturan Demet Akalın'ın fotoğrafını görenler' tam kapanma Demet'e yaramamış' yorumlarını yaptı. Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı isyanında bulunmuştu. İşte konu ile ilgili detaylar..

Koronavirüs aşısı isyanında bulunmuştu! 
Geçtiğimiz haftalarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenen Demet Akalın, 'Mayıs'a kadar ülkenin yüzde 60'ı aşılanacak derken, bu oran yüzde 13'te kalmış. Sınır dışı tüm Müslüman kardeşlerinizi aşıladıysak, artık bizi bir bir aşılasak mı? Kaldıysa şırıngada bir damla falan rica etsek' sözlerini kullanmıştı.

Demet Akalın kimdir?

23 Nisan 1972 yılında dünyaya gelen şarkıcı Demet Akalın, Kocaeli doğumludur. 2000 yılında çıkardığı şarkılar ile tanınmaya başlayan Demet Akalın aslında mankenlik ile bu sektöre atılmıştı. Ardından sinema ve televizyon dizilerinde rol almaya başlayan Demet Akalın, kısa bir sürenin ardından gazinolarda şarkı söylemeye başladı. Çıkardığı albümler ile türk pop müziğine damgasını vuran Demet Akalın'a sayısız ödül layık görülmüştür. Daha önce iki kez evlenip boşanan Demet Akalın, 2012 yılında Okan Kurt ile dünya evine girdi. bu evlilikten bir kız çocuğu olan Demet Akalın, 2018 yılında boşandı.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar