İnternet Yayın Platformu Gain El Değiştirdi

İnternet Yayın Platformu Gain El Değiştirdi
Türkiye’nin 2020 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan dijital yayın platformlarından GAİN kurucusu tarafından satıldı.

Televizyon yayıncılığına alternatif bir oluşum olduğu düşünülen ve her geçen gün sektördeki pazar payını artıran dijital yayın platformları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün daha da güçleniyor ve seyircinin tercih ettiği yayın mecraları haline geliyor. Yakında var olanlara yenilerinin de eklenmeye başlanacağı platformlarda zaman zaman birleşme ve el değiştirmelerde yaşanıyor. Ülkemizde ilk kurulan dijital yayın platformlarından olan GAİN için bomba bir iddia ortaya atıldı. Başarılı iş kadını Gözde Akpınar tarafından 2020 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulan ve bugüne kadar birçok orijinal içeriği seyirciyle buluşturan GAİN el değiştirdi.

GAİN El Değiştirdi

2020 yılında iş kadını Gözde Akpınar tarafından yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve o günden beri yayıncılık faaliyetlerine devam eden internet yayın platformu GAİN el değiştirdi. Gözde Akpınar’ın tüm hisselerini Rams Türkiye Grubu satın aldı. Sektörde şaşkınlık yaratan bu gelişme GAİN’in abonelerini de merak içinde bırakırken platformun yönetim kurulu başkanı da olan Gözde Akpınar’ın 1 Haziran’a kadar görevinin başında kalacağı öğrenildi. Platformun tüm hisselerini satın alan Rams Türkiye Grubu, Rams Global’in medya sektöründeki ilk yatırımı olma özelliğini de taşıyor. Daha çok inşaat alanında yatırımları bulunan Rams Türkiye Grubu’nun GAİN’in yapısında ve içeriğinde bir değişikliğe gidip gitmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. Öbür taraftan başarılı iş kadını Gözde Akpınar’ın 2020 yılında kurduğu GAİN’i neden sattığı konusunda ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

GAİN Yapımları Neler?

2020 yılında Türkiye pazarına giren ve yüzde yüz yerli sermaye ile Gözde Akpınar tarafından kurulan internet yayın platformu Gain kurulduğu günden itibaren hayata geçirdiği orijinal içeriklerle dikkatleri çekti. Her ne kadar ilk kurulduğu zamanki iddiasını ilerleyen zamanlarda kaybetse de platform orijinal içeriklerle seyircinin beğenisini kazandı. Platformda bugüne kadar orijinal içerik olarak

-          Cezailer

-          Aslında Özgürsün

-          Terapist

-          Ayak İşleri

-          Metod

-          Etkileyici

-          Bin Adım ve

-          Özelden Yürüyenler yer aldı. Bu yapımlardan özellikle Ayak İşleri ve Gibi oldukça ses getirmiş ve seyirci tarafından çok sevilmiş ve seyredilmiştir.

25-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar