Evde Çekilen Ev Hali Dizisi Geliyor!

Evde Çekilen Ev Hali Dizisi Geliyor!
Dizilerin tekrarların yayınlanmaya başladığı televizyonlarda yeni diziler için de çalışmalar başladı. Bunun ilk örneği TRT 1'de yakında ekrana geliyor. Ev Hali' İşte detaylar!

Koronavirüs sebebiyle alınan tedbirler gereğince dizilerin çekimlerinin iptal edildiği bu süreçte ekrana yeni diziler gelmeye başlıyor. Bu yeni diziler daha çok kapalı mekanlarda ve az sayıdaki ekiple ve az sayıdaki oyuncularla çekilen daha çok bir ya da iki mekanda çekilen ya da senaryoya göre her oyuncunun kendi evinden kendi imkanlarıyla çektiği sahnelerin montajlanmasıyla yapılan dizilerden oluyor. Bu dizilere ilk örnek geçtiğimiz günlerde Jet Sosyete ekibi ve oyuncuları tarafından evden çekilen bölüm olurken bunun seri şekilde ilk dizi versiyonu ise TRT 1 ekranlarında yakında yayına girecek olan Ev Hali Dizisi oldu. Seksenler dizisinin yapım şirketi Mint Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında ekrana gelecek olan Ev Hali’nin tanıtımları yayınlanmaya başlandı. Seksenler dizisinin oyuncularının rol aldığı yapımın özellikleri haberimizde.

Ev Hali Yakında TRT 1’de!

Mint Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği Ev Hali yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Birol Güven, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tonga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hakan Bulut, Necmi yapıcı, Nihan yapıcı, Hacı Ali Konuk, Deniz Oral, Aslı Pektaş ve daha birçok yetenekli ve başarılı oyuncunun rol aldığı dizi TRT 1’de ekranlara geliyor. Yapımcı Birol Güven’in “Milletçe evde kaldığımız bu günlerde çok özel bir dizi hazırladık sizler için” diye duyurduğu dizi “dünyanın ilk ev yapımı komedi dizisi” olarak tanıtılıyor. Seksenler Dizisi’nin yapım şirketi tarafından yapılan Ev Hali, oyuncularının kendilerine yazılan sahneleri evlerinden oynadıkları ve daha sonra bunların montajlanarak bir bölüm haline getirilmesiyle oluşuyor.

Ev Hali Dizisinin Konusu Ne?

TRT 1 ekranlarında evde kalan ve dizilerin tekrara girmesiyle ekran başında yeni yapım arayan seyircilerin heyecanla beklediği Ev Hali dizisi komedi türünde hazırlanıyor. Seksenler kadrosu ve yeni oyuncular eklenerek hazırlanan dizinin konusu ise tam da bu günleri anlatıyor. Bir yapımcının evlerinde oturan oyuncuları bir dizi çekmek için evlerinden çıkmaya ve dizi çekmeye ikna etmeye çalışmasını ve bu kişilerin dostlarının aile yaşamlarını konu ediniyor. Komedi olarak hazırlanan dizi yakın bir zamanda TRT 1’de ekrana gelecek.

01-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar