Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm İzle
Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm İzle; 7 Aralık Salı 12. bölümüyle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey’in 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da 12. yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan ve kanalın iddialı projelerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey ilerleyen haftalarda belli bir reytingle yayınına devam etmeye başladı. İstenilen ve yüksek reytingden uzak olsa da buna rağmen kanalın sevilen yapımlarından biri olmayı başardı. Her bölüm aile içi olaylarına, boşanmalara ve kadın erkek ilişkilerine fazlasıyla değinen Evlilik Hakkında Her Şey’in 12. bölümü bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarına.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve bir uyarlama dizi olan Evlilik Hakkında Her Şey Salı akşamlarının sevilen ve ilgi gören yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Özelikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken yapımın yayınlanan son bölümünde Melisa için bir çözüm yolu bulmaya çalışan Azra ve Yıldırım bu sefer oldukça zorlanmaktadırlar. Çolpan ve Erman ise Serhan’ı köşeye sıkıştırmanın yolunu bulmuşlardır. Ural ve Sanem cephesinde ise gerilim iyice tırmanmıştır ve bu sırada DNA sonuçları gelir.

Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve bu sezon başında ekrana gelmeye başlayan Evlilik Hakkında Her Şey Salı akşamları seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 12. Bölümünde Azra, Melisa davasında kilit tanık olan bakıcıya ulaşmaya kararlıdır. Bunun için Sanem’den yardım ister. Serhan ise Yıldırım’a Nedim’e karşı kullanmak için bir delil verirken Nedim’in büroya gelmesiyle işler iyice karışır. DNA sonucunun etkisiyle öfkesine yenik düşen Ural, Sanem ve Alina’yla arasını düzeltmeye çalışı. Ancak onun bu çabaları sonuç vermeyecektir. Çolpan ise yeni büroya adapte olmaya çalışırken yeni bir asistan arayışına girer. Azra’ya karşı kendisine Neyran’ı avukat olarak tutan Sergen ve Neyran arasındaki ilişki ise her geçen gün daha da ilerlemektedir. Ancak bu yakınlaşmanın Melisa ve Koray davasına çok önemli etkileri olacaktır. Azra ve Yıldırım’ın teklifini reddeden Neyran ve Koray’ın planı ise işlemektedir. Köşeye sıkışan Azra ve Yıldırım’ın Melisa davasını kazanabilmeleri için artık bir mucizeye ihtiyaçları vardır. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da FoxTv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

07-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar