Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm İzle
Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm İzle; 23 Kasım Salı 10. Bölümüyle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey'in 10. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm İzle; Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akaya, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Fırat Altunmeşe Tülin Ece, Rüzgar Doruk ve Sumru Yavrucuk’un rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da 10. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan dizi seyircinin heyecanla takip ettiği uyarlama dizilerden biri olarak sezona başladı. Başlarda reytinglerde oldukça iyi seviyelerde olan dizi son bölümlerde düşen reytinglerine rağmen FoxTv’nin en çok güvendiği yapımlar arasında bulunuyor. Bir ailede avukatlık yapan anne ve kızlarının kendi içinde yaşadıkları ve sık sık geçmişleriyle imtihan olmalarını ve ayrıca davalarını üstlendikleri kişilerin hikayeleriyle de kendi hayatlarını kıyaslamalarını anlatan Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 10.yeni bölümüyle FoxTv ekranlarında ekrana geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve son olarak 9. Bölümü ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey Salı akşamlarının en çok seyredilen ve ilgi gören yapımları arasında bunuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azra ile Sergen arasındaki sorunlar artık ikiliyi boşanmaya doru götürmektedir. Ancak mahkeme anında Sergen’in boşanmaktan vazgeçmesi Azra’nın planlarını bozar ancak Azra boşanmaktan vazgeçmeyecektir.

Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölümde Neler Yaşanacak?

Son olarak Sergen’in boşanmaktan vazgeçmesi Azra için geri dönülmez olayların da başlangıcı olmuştur. Azra, oğlunu kaçırmaya kalkışan Jale’nin peşini bırakmaz. Yolun sonuna geldiğini düşünen Jale ise her şeyi göze alır. Erman’ın gelişiyle tüm planları alt üst olan Çolpan ve Yıldırım durumu toparlamaya çalışırlar. Ancak bu yaşadıkları durum ikilinin başına bela açacaktır. Duruşmada Selçuk ve Eylül’ün söyledikleri karşısında derinden sarsılan Ural, Alina’nın öz kızı olmama ihtimalini reddeder. Sanem ise bu durum karşısında açacağı babalık davasına karşı hazırlıklı olabilmeleri adına Ural’ı hızlı bir şekilde DNA testi yaptırması konusunda ikna etmeye çalışır. Koray’ın baskısından kurtulan Lake ise yıllar sonra elde ettiği özgürlüğün tadını çıkarmaktadır. Koray ise yenilgiyi kabul etmemiş ve intikam planı yapmaya başlamıştır. Fox Tv’nin bu sezon başlayan iddialı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 10. bölümüyle saat 20.00’da ekrana geliyor.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar