Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm İzle
Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm İzle; 16 Kasım Salı 9. Bölümle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizinin 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizi bu akşam saat 20.00’da 9. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon başında yayına giren ve MF yapım tarafından hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey Fox Tv’nin en çok güvendiği yapımlardan biri olarak hazırlandı. Yayına başladığı ilk bölümlerde oldukça iyi reyting alan yapım ilerleyen haftalarda ne yazık ki bu başarısını fazla devam ettirmedi ve ortalama bir reytingle ekrana gelmeye başladı. Boşanma avukatlığı yapan anne ve kızlarının hayatlarını, aşklarını ve bu çerçevede yaşanılanları anlatan dizi özelikle Azra ve yaşadıklarını konu almaktadır. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve MF Yapım tarafından hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizi Salı akşamları seyirciyle buluşuyor. Bir avukatlık bürosunda çalışan bir anne ve kızlarının boşanma avukatı olarak İstanbul’un önde gelen ailelerine hizmet vermelerini ve bu sırada kendilerinin yaşadıklarını anlatan dizinin son bölümünde Azra kendisini aldattığına inandığı eşi Sergen’den problemsiz bir şekilde boşanmaya çalışmaktadır. Ancak bu yolda kararlı adımlarla ilerleyen Azra’yı kötü sürprizler beklemektedir.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 9. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Azra ve Sergen boşanmak için mahkemeye gitmişlerdir ancak Sergen son anda boşanmaktan vazgeçer. Azra bu durum karşısında şaşırsa da boşanma konusunda kararlıdır. Bu arada Melisa, Koray’ın vereceği tepkiden korkarken beklemediği bir tavırla karşılaşacaktır. Sanem ise Ural’ın davayı kazanabilmesi için elinden geleni yapmaktadır. Bu arada aralarında bir şeyler yaşanamaya başlar ancak onlarında bir sürpriz beklemektedir. Öbür taraftan geçmiş defterlerin hesabı görülürken üç kız kardeş derinden sarsılacakları yeni bir gerçekle daha yüzleşmek zorunda kalırlar. Yolun sonuna yaklaştığını fark eden Jale ise Azra’ya karşı son hamlesini yapar. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da 9. yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarda seyirciyle buluşuyor.

16-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar