Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm İzle
Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm İzle; 25 Ocak Salı 16. Bölümüyle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey’in 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm İzle; Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Evlilik Hakkında her Şey adlı dizi bu akşam saat 20.00’da 16. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve yabancı bir diziden uyarlama olarak ekrana gelen Evlilik hakkında Her Şey’in reytingleri istenilen seviyede olmasa da yine de kanal tarafından yayında tutuluyor. Bir boşanma avukatının kendisine gelen ve evliliğinde sorunlar yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalışması ve bu sırada da kendi evliliği ile yaşadığı sorunları sorgulamasını anlatan dizi seyircinin merakanı ilk bölümler çekse de şu sıralar dizinin reytingi her hafta daha da düşüyor. MF Yapım tarafından hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da 16. Bölümüyle Fox Tv’de ekrana geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölüm Neler Yaşandı?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Evlilik Hakkında her Şey Fox Tv’nin Salı akşamları ekrana gelen yapımlarından biri. Dizi her ne kadar başladığı gün ki reytingi alamasa da yine de kanalın Salı akşamlarının yayın akışında yer alıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azra kendisini aldatan ve boşanma sürecinde olduğu eşi Sergen’i hastalık sürecinde yalnız bırakmamak için boşanmayı bir süre erteleme kararı alır. Diğer tarafta Yıldırım ise Sergen’in hastalık oyununu bozmaya ve gerçekleri Azra’ya göstermeye kararlıdır.

Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında her Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen ve yabancı bir diziden uyarlanan Evlilik hakkında Her şey bu akşam 16. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde boşanma duruşması sonrasında Sergen ile Azra arasındaki ipler iyice gerilir. Bora’nın sürpriz ortaklığı ise Arsen Cevher Hukuk’taki tüm dengeleri sarsar. Çolpan, Sanem ve Erman bu esrarengiz adamın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçerler. Ancak bu öğrenme süreci tahmin ettikleri kadar kolay olmayacaktır. Hızır’ın Ece’yi kaçırması ise halihazırda zor olan velayet davasını iyice zora sokmuştur. Bu sebeple Azra’nın aleyhlerine giden bu durumu lehlerine çevirmek için derhal bir plan yapması gerekmektedir. Ancak bu müdahale beklenmedik sonuçlar doğuracaktır. Sergen ise yaşananların ardından Azra ve Yıldırım’dan hesap sormaya kararlıdır. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 16. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

25-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar