Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm izle
Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm izle: Son bölüm, ekrana geliyor! Milyonların beklediği yeni bölümü tek tıkla full izle.

Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm izle; Son bölüm için ekran başında olacak seyirciler fazlasıyla merak içeriside. MF Yapım imzalı dizinin her bölümü milyonların ilgisini çekmeyi başarıyor. 15 Şubat Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan yeni bölümde Bora ile ilgili gerçekler ortaya dökülüyor. Yıldırım ise Azra'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. İnternet, televizyon mecralarında büyük bir kesimce takip edilen diziyi online olarak en üst kalitede hangi adres üzerinden full izleyebilirsiniz. FOX TV'nin ekrana taşıdığı dizinin 19. bölümünü Canlı TV üzerinden tek parça ve HD olarak izlemek için bağlantıya tıklayın.

Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Erdal Küçükkömürcü, Bertan Asllani, Alara Turan, Serkan Altunorak, Esra Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Çağlar Yurga, Ela Naz Koçak, Deniz Gündoğdu, Burcu Söyler ve Ufuk Özdemir yer alıyor. Asena Bülbüloğlu'nun yapımcısı olduğu dizinin senaristliklerini Toprak Karaoğlu, Seda Çalışır Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ yapıyor. Yönetmen koltuğunda ise Volkan Kesin oturuyor.

Son bölüm, FOX TV internet adresi üzerinden canlı ya da tek parça olarak izlenebiliyor. Siz de yeni bölümü full izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Evlilik Hakkında Her Şey son bölümde ne oldu?

Gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen Sanem, Yıldırım'ı sıkıştırmaya başlar. Ablasına en baştan Bora'yla ilgili gerçekleri söylemediğin için tepki gösterir ve Yıldırm'a iki seçenek sunar. Ya her şeyi Azra'ya kendisi açıklayacaktır ya da Sanem, tüm bildiklerini ablasıyla paylaşacaktır. Ne yapacağını bilemeyen Yıldırım, Sanem'den 1 gün ister. Azra için ise yoğun iş temposu Pazar günü de peşini bırakmaz. Songül, kızı için Azra'dan yardım ister. Filiz, Nadide ve Selim'in herkesten sakladıkları yüzlerini görmüştür ve tehlike altındadır. Azra, hemen harekete geçer. Ne yapacağını çok iyi bilmesine karşın Bora'nın yardımı plandaki kilit noktadır. Bora'nın kim olduğu en sonunda ortaya çıkacak ve büyük sır bozulacak. Her şey ortaya çıktıktan sonra Yıldırım ve Azra'nın birlikteliği zorlu bir sınavdan geçecektir.

15-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar