Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm izle
Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm izle! 28 Eylül 2021 Salı akşamı 2. yeni bölümüyle yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izle!

Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölümü yayınlandı. 28 Eylül Salı akşamı yeni bölümüyle yayınlanan dizi ilk bölümüyle reytinglerde olumlu dönüş almıştı. Yeni bölümü merakla beklenen dizide bu hafta neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm izle' araması yaparak dizinin yeni bölümüne ulaşmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, yeni bölüm detayları için özet kısmını inceleyebilirsiniz.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 2. BÖLÜM ÖZETİ

Azra, Sanem ve Güneş anne ve babasının ölümünün ardından birbaşlarına hayata tutunmuş üç kardeştir. Babalarının bir gün ortaya çıkması ve bugüne kadar yaşadıkları herşeyin bir yalandan ibaret olduğunu öğrenen kardeşler hayatlarının şokunu yaşarlar.

Songül, Alpay'ın kendisine kurduğu tuzağın farkına varır. Yaşadıklarının etkisinden kurtulmaya çalışırken Alpay'dan yaptıklarının hesabını sorması için harekete geçer.

Çolpan ise yaşadıklarının şokunu üzerinden atamadan yıllar önce Faruk'la birlikte gömdüğü sırların güz yüzüne çıkması korkusuna kapılır.

Azra, yeni iş yerine ve iş arkadaşlarına uyum sağlamaya çalışırken, eski sevgilisi Yıldırım'la çalışmak zorunda kalması onu zor duruma sokar. 

Güneş'in Azra ve Sanem'e hazırladığı sürpriz kardeşleri şok eder. Sanem, Astek'in davasını Çolpan'a kabul ettirmeye çalışır ancak Çolpan'ın daha geçmişe dair daha önemli problemleri vardır.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY İZLE

Evlilik Hakkında Her Şey, 28 Eylül 2021 Salı tarihinde yeni bölümüyle Fox ekranında izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler yeni bölümü tek part izlemek için arama motorlarında 'Evlilik Hakkında Her Şey' yazarak arama yaparken yeni bölüme nasıl ulaşılacağı belli oldu. Dizinin yeni bölümüne kanalın resmi internet sitesi fox.com.tr adresi üzerinden veya "https://www.fox.com.tr/Evlilik-Hakkinda-Her-Sey/bolumler" kanalın resmi sayfasını ziyaret ederek izleyebilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her Şey her Salı saat 20:00'de Fox TV'de.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar