Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm İzle
Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm İzle; 5 Ekim Salı akşamı 3. bölümüyle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey’in 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan yeni dizilerden olan ve kanalın Salı akşamlarını emanet ettiği Evlilik Hakkında Her Şey yayınlanan ilk iki bölümde reytinglerde her ne kadar beklediği oranları yakalayamasa da yinede henüz umudunu kaybetmiş değil. Boşanma avukatlığı yapan üç kadının İstanbul’un tanınmış ailelerinin davalarına bakması ve bu sırada hayata bakış açılarını ele alan dizi gerilim ve dram türünde ele alınıyor. Bir aile şirketi olan avukatlık bürosunda annesiyle tartışan Avukat Azra annesinin rakibi başka bir hukuk bürosuyla çalışmaya başlar ancak ne yazık ki burada her şey çok zor ve rekabetçidir. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümüyle saat 20.00’da FoxTv’de.

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının bu sezon ekrana gelen ve büyük umutlarla yayına başlayan yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey Salı akşamlarının renkli dizilerinden biri olarak seyirciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azra annesiyle tartışmış ve annesinin hukuk bürosundan ayrılarak Erman Arsen Hukuk bürosunda çalışmaya başlar ve burada kendisine verilen davayla ilgilenme başlar. ancak ne yazık ki bu ilk sınavı pek de başarılı geçmeyecektir. Öbür taraftan Azra ve ailesi yıllardır öldü bildikleri babalarının çıkıp gelmesiyle şaşırırlar.

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının yeni başlayan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 3. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde babalarının çıkıp gelmesiyle şoke olan kardeşler bu olayı atlatmaya çalışacaklardır. Azra, Sanem ve Güneş’in duyguları alt üst olmuştur. Geri dönen ve artık gitmeyecek olan Faruk’u tam bir tehdit olarak gören Çolpan ise endişelidir. Tüm çabalarına rağmen geçmiş Çolpan’ın peşini bırakmamaktadır. Öbür taraftan Azra’nın tesadüfen karşılaştığı bir anne Azra’nın hem umudu hem de kederi olacaktır. İlk duruşmaya bir gün kala ise Alpay’ın kendilerinden sakladığı bilgilerin peşine düşen Azra ve Songül’ü heyecanlı ve gerilimli bir macera beklemektedir. Sergen ise gerçek yüzünü gören Yıldırım’a kendini ispat etmek için yeni planlar peşindedir. Yıldırım ise en son konuşmak isteyeceği kişi olan Çolpan’la yüz yüze gelecektir. Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sezonun yeni dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da FoxTv ekranlarında.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar