Pelin Karahan’dan Meryem Uzerli Açıklaması

Pelin Karahan’dan Meryem Uzerli Açıklaması
Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde rol alan ve çekimler için Kıbrıs ile İstanbul arasında mekik dokuyan Pelin Karahan’dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve yakın dönemde yaşanmış ve Kıbrıslı Türklerin zulme ve katliama uğradığı olayları anlatan Kıbrıs Zafere Doğru adı dizide rol alan güzel oyuncu Pelin Karahan’dan birbirinden ilginç açıklamalar geldi. Çekimlerden fırsat buldukça Kıbrıs’tan İstanbul’a gelen ve burada ailesiyle vakit geçiren başarılı oyuncu Pelin Karahan yine böyle bir günde magazin muhabirlerince görüntülendi. Muhabirlerin sorularına samimi cevaplar veren güzel oyuncu özellikle bir dönem birlikte rol aldığı Meryem Uzerli ile ilgili açıklamasıyla gündeme geldi. Magazin basınında ve sosyal medyada hızla yayınlan açıklamalarıyla gündem olan Pelin Karahan Yapımcı Timur Savcı’nın “şımarıklık” ile itham ettiği eski set arkadaşı Meryem Uzerli konusunda Timur Savcı ile aynı düşünceyi paylaştığını belirtti. İşte Pelin Karahan’ın Meryem Uzerli hakkındaki sözleri ve diğer açıklamaları.

Bizi Zor Durumda Bıraktı

Kıbrıs Zafere doğru dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan çekimlerden fırsat buldukça İstanbul’a ailesinin yanına geliyor ve onlarla zaman geçiriyor. Yine böyle bir anda magazin muhabirlerinin sorduğu sorulara cevap veren Pelin Karahan eski set arkadaşı Meryem Uzerli hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pelin Karahan, Timur Savcı’nın “şımarıklık” ile suçladığı Meryem Uzerli hakkında, Timur Savcı’ya hak verdi ve “doğru bir tavır değildi. Meryem’in yaptığı hiç hoş değildi. O dönem oradaydım. Hepimizin zor durumda kaldığı bir dönemdi. Timur abi zaten gerekli açıklamayı yaptı” ifadelerini kullandı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde birlikte rol alan iki ünlü isimden Meryem Uzerli o dönem diziden ayrılmaya karar vermiş ve “tükenmişlik sendromuna yakalandım” ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili olarak Timur Savcı “Meryem’in yaptığı şımarıklıktı” ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul İle Kıbrıs Arasında Mekik Dokuyor

Halen Kıbrıs Zafere Doru adlı dizide rol alan güzel oyuncu Pelin Karahan Kıbrıs ile İstanbul arasında mekik dokuduğunu belirtti. Pelin Karahan “haftanın yarısı burada diğer yarısı Kıbrıs’tayım. Her fırsatta ailemi görmeye geliyorum. Kıbrıs İstanbul arası mekik dokumak zor oluyor. Öğlen geldim, çocukları gezdirmeye çıkardık. Daha sonra tekrar Kıbrıs’a gideceğim. Özlem ağır basıyor. Biraz yorulacağız, yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu imaj değişikliğine gitti şeklindeki yorumlara da cevap vererek “imaj değişikliğine falan gittiğim yok, sadece fön çektiriyorum, imaj diye yazıyorlar. Saçlarımın rengi 9 yıldır aynı” ifadelerini kullandı.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar