Evlilik Hakkında Her Şey Hızır (Anıl Çelik) Kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey Hızır (Anıl Çelik) Kimdir?
Fox tv ekranlarında salı akşamlarına damga vuran ‘Evlilik Hakkında Herşey’ dizisine 13. Bölümde hızır karakteriyle dahil olan, Anıl Çelik kimdir?

İngiliz yapımı The split dizisinden uyarlanarak çekilmiş olan bu dizi, konu olarak başarısız evlilikleri, kadın erkek ilişkilerini ve aldatmaları işleyen, boşanma davalarına bakan farklı karakterdeki bir anne ve onları tek başına yetiştirdiği üç kızının yaşamlarını anlatıyor. Bir çok diziye erken veda edildiği bu dönemde Türk dizi standarları dışında bir yapım olarak gözüken ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ rakiplerine karşı daha uzun süreler devam edecek mi merak ediliyor. Başarıyla süren dizinin başrollerinde; Sumru Yavrucuk (Boşanmış bir anne). kızları; Gökçe Bahadır (Azra/evli), Tülin Ece (Güneş/evlenmek üzere), Gökçe Eyüpoğlu (Sanem/evliliği istemeyen) farklı karakterler olarak onların medeni durumları ve davalarına baktıkları kişilerinde hikayeleriyle her Salı akşamı ekranlarda olmaya devam ediyor.

Diziye Yeni Katılan Anıl Çelik’in Oynadığı Hızır Mutlu Karakteri: ‘’Ece’nin Babası’’

Dizinin 13. Bölümünde dahil olan Anıl Çelik’in canlandırdığı ‘Hızır Mutlu’ (baba) karakteri ile daha ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekti. Hızır; eşinden ayrılmış, zihinsel geriliği olan bir adamı, kızı (ece)’nın velayetini almak için uğraşan bir babayı canlandırıyor. Birbirlerini çok seven ve birbirilerinden ayrılmak istemeyen baba-kız, Avukat olan Azra ile karşılaşır, ve kızı ece’de biriktirdiği bir kavanoz bozuk parası karşılığında Azra’dan yardımcı olmasını ister. Biraz dram biraz mutluluk barındıran bu bölümle Hızır karakteri diziye dahil olmuştur.

ANIL ÇELİK Kimdir?

Ankara’da dünyaya gelen Anıl Çelik 1988 doğumludur. Burcu - Oğlak Boyu - 1.72 cm dir. Oyunculuk Bölümünü Beykent Üniversitesinde bitirmiştir. Üniversite yıllarında oyunculukla ilgilenmeye başlamış ve kariyerine ilk olarak 2005 yılında ‘’Beşinci Boyut’’dizisi ile giriş yapmıştır.

Evlilik Hakkında Her Şey Hızır (Anıl Çelik) Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Şimdilerde Fox Tv'de Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Hızır karakteri ile oyunculuğa devam eden Anıl Çelik, kariyeri boyunca bir çok dizi ve filmde rol aldı, bunlar sırasıyla; Ø  Dizi (2005) - Beşinci Boyut (Ali) Ø  Dizi (2006) – Arka Sokaklar (Ege) Ø  Tv Filmi (2007) – İstiklal Gelinin Binbaşıya Ağdı (Mehmet) Ø  Sinema (2007) – İstiklal: Kara Yılan Ø  Sinema (2007 –(İstiklal: Söğütlü Hacer Ana (Hüseyin) Ø  Dizi (2007) - Senin Uğruna (Emre) Ø  Dizi (2008) - Kendi Okulumuza Doğru (Murat) Ø  Dizi (2008) - Kollama Ø  Dizi (2008) - Sevgili Düşmanım (Selim) Ø  Dizi (2009) - Unutulmaz (Kerem) Ø  Dizi (2011) - Al Yazmalım (Metin) Ø  Dizi (2011) - Seni Bana Yazmışlar (Emre) Ø  Dizi (2012) - Yamak Ahmet (Emin) Ø  Dizi (2012) - Alemin Kralı Ø  İnternet Dizisi (2013) - Nuri ile Cafer (Nuri) Ø  Dizi (2013) - Salih Kuşu Ø  Dizi (2014) - Kertenkele (Paytak Cezmi) Ø  Dizi (2015) - Çilek Kokusu (Erdem) Ø  Sinema (2016) - Şeytan Tüyü Ø  Sinema (2016) - Görümce Ø  Dizi (2016) - Hayat Sevince Güzel (Bakkal Yaşar) Ø  Dizi (2018) - Erkenci Kuş (Ceycey) Ø  Sinema (2019) - Ölü Yatırım Ø  Dizi (2020) - Bay Yanlış (Emre Eren) Ø  Dizi (2021) - Baht Oyunu (Ali) Ø  Dizi (2021) - Evlilik Hakkında Her Şey (Hızır)

23-12-2021
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar