Baht Oyunu kadrosuna iki başarılı oyuncu daha katıldı

Baht Oyunu kadrosuna iki başarılı oyuncu daha katıldı
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrolde olduğu Baht Oyunu merakla bekleniyor. Yeni dizi Baht Oyunu kadrosuna iki başarılı oyuncu daha katıldı. İşte Baht Oyunu tüm detaylar

Ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizilerde hazırlıklar devam ediyor. Sezon sonu yaklaşırken yaz dizileri bir bir ortaya çıkmaya başladı. ARC Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan yeni dizi Baht Oyunu'nun başrolleri belli olmuştu. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrol olduğu Baht Oyunu dizisinde cast çalışmaları da sürüyor. Baht Oyunu kadrosuna son olarak iki başarılı oyuncu Ozan Dağgez ve Anıl Çelik katıldı. Baht Oyunu'na ayrıca Funda İlhan ve Tuğba Çom Makar'ın da dahil olduğu öğrenilmişti. Usta oyuncu Altan Erkekli'nin de Baht Oyunu kadorusunda olduğu belirtilmişti.

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var?

Yaza iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Baht Oyunu dizisinde hazırlıklar hızlandı. İki sevilen ismin başrolde olduğu dizide bir birinden başarılı oyuncular kadroya dahil oluyor. ARC Yapım tarafından hazırlanan Baht Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunda kesinleşen isimler Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz, Altan Erkekli, Anıl Çelik, Funda İlhan, Ozan Dağgez ve Tuğba Çom Makar oldu. Baht Oyunu dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Baht Oyunu dizisine son olarak dahil olan Ozan Dağgez, Anıl Çelik farklı yapımlardan da tanınan sevilen oyunculardan.

Baht Oyunu Ozan Dağgez

Afilli Aşk dizisinde Samet karakteriye seyirci karşısına çıkan Ozan Dağgez 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Maltepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Dağgez birçok farklı kurumdan oyunculuk dersi aldı. Ozan Dağgez 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisi ile oyunculuğa adım attı.  

Baht Oyunu Anıl Çelik

Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olan Anıl Çelik, 1988 yılında Ankara'da doğdu. Çok sayıda dizi projesinde yer alan Anıl Çelik 2005 yılında ilk oyunculuk tecrübesini yaşadı.

Baht Oyunu Tuğba Çom Makar

Jet Sosyete dizisindeki rolüyle tanınan Tuğba Çom Makar da Baht Oyunu kadrosuna katılan isimlerden oldu. Tuğba Çom Makar Baht Oyunu'nda Nergis karakterini canlandıracak. Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda yer alan Markar 1990 İstanbul doğumlu.

23-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar