Evren Duyal Gülcemal dizisine katıldı

Evren Duyal Gülcemal dizisine katıldı
Anne sevgisinden uzak büyüyen bir insanın canavara dönüşmesini anlatan Gülcemal dizisi ilk bölümüyle ekrana geliyor. Fox Tv'nin iddialı dizisine usta oyuncu Evren Duyal dahil oldu.

Kısa ömürlü dizileriyle hafızalara kazınan FOX'un merakla beklenen yeni dizisi Gülcemal, cast hazırlıklarını sürdürüyor. Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrolerini paylaştığı MF Yapım imzalı dizide Evren Duyal dah,l oldu. Dizi severler Gülcemal dizisine katılan Evren Duyal’ı ve hangi karaktere hayat vereceğini merak ediyor. Evren Dual kimdir, hangi yapımalrda rol almıştır? Gülcemal dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi ayrıntılar

Evren Duyal Gülcemal dizisine katıldı

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Ali Balcı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu Gülcemal dizisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Fox Tv’nin sezona iddialı hazırlanan dizisi Gülcemal’i Eda Tezcan  kaleme alırken başrollerini Murat Ünalmış ve Melis Sezen paylaşıyor. Anne segisinden uzak büyüyen bir adamın intikam ve aşk ikileminde kalışını anlatan diziye başarılı oyuncu Evren Duyal katıldı.

Hatice, Gülcemal dizisinde dengeleri değiştirecek

Perşembe akşamalrı izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Gülcemal dizisi diğer yandan yeni karakterleri ve onlara hayat verecek oyuncuları jadroya dahiletmeyi sürdürüyor. İlk bölümü 6 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan Gülcemal dizisine deneyimli oyuncu Evren Duyal dahil oldu. Evren Duyal,  dizide Ayda Aksel’in sağ kolu olan Hatice karakterine hayat verecek. Gülcemal, ilk bölümüyle 6 Nisan Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Evren Duyal Kimdir?

1973 İstanbul doğumul oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tiyatro Ti’ye katılan Duyal, İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde Tiyatro Bölüm Başkan Yardımcısı olarak; ses, nefes, fonetik ve oyunculuk dersleri verdi. Oyunculuk kariyerine Yıldızlar Savaşı dizisi ile adım atan deneymli oyuncu halen “İstanbul İmpro” adlı grupla tiyatroya devam etmekte ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitmenlik yapmaktadır.

Evren Duyal'ın rol aldığı diziler:

Servet (Gönül, 2018)

Aşk Laftan Anlamaz (Fadik, 2016)

Salih Kuşu (Biçare, 2013)

Dedemin Dolabı (Safiye FM, 2012)

Bir Günah Gibi (Atiye, 2011)

Aşk-ı Memnu (2 Sezon, Nesrin, 2008-2009)

Yıldızlar Savaşı (Şaziye, 2007)

Eksik Etek (Yaren, 2006)

Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (2002)

 

Evren Duyal'ın rol aldığı filmler:

Düğüm Salonu (2017)

Hemşire (Leyla, 2016)

Unutursam Fısılda (2014)

Rüzgarla Bir (Leyla, 2014)

Karnaval (Yenge, 2012)

Ferahfeza (Çaycı, 2012)

Turquaze (2010)

Bahtı Kara (2008)

Leoparın Kuyruğu (1998)

05-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar