Ezgi Eyüboğlu Bir Aile Hikayesi dizisinde!

Ezgi Eyüboğlu Bir Aile Hikayesi dizisinde!
Fox TV'nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'ne yeni bir isim katılıyor. Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Ezgi Eyüboğlu hangi karakterle dizi kadrosuna eklenecek?

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Bir Aile Hikayesi dizisi başladığı günden beri seyirci tarafından beğeniyle izleniyor ve sıcacık aile temalı hikayesi cumartesi akşamları Fox TV'de ekranlara geliyor. Bilindiği üzere Amerikan yapımı 'This is Us' isimli diziden uyarlanan ve dokunaklı sahneleriyle seyirciyi etkileyen Bir Aile Hikayesi'nin sezon finali tarihi netleşmiş 1 Haziran Cumartesi günü 13.bölümüyle sezon finali yapacağı duyrulmuştu. Sezon finaline yaklaşırken kadroya önemli bir isim eklendi. 

EZGİ EYÜBOĞLU BİR AİLE HİKAYESİ DİZİSİNDE

Bir Aile Hikayesi'nin cumartesi günü yayınlanacak olan 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu'na rastlıyoruz. Birkan Sokullu'nın hayat verdiği Berk karakteri Hülya ve Derya arasında kalıyor ve hangisine gönül verdiğini sorguluyor. Bu sırada fragmanda Berk'in unutamadığı aşkı Nil'i canlandıracak olan Ezgi Eyüboğlu karşımıza çıkıyor. Uzun süredir ekranlarda olmayan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu Nil karakteriyle Bir Aile Hikaye dizisinde seyirciyle buluşacak. 

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu Yıldırım, 15 haziran 1988'de İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirip Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk master'ı yapmıştır. Bu sırada bir ajansa kayıt yaptıran Eyüboğlu 2007 yılında modellik yapmaya başlamıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenerek tanınan bir sima haline gelmiştir. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol alan güzel 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile evlenmiştir. 

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Adı Mutluluk Adı Mutluluk (Kumsal) (TV Dizisi)
2014 - Ulan İstanbul (Ada) (TV Dizisi)
2014 - Yasak (TV Dizisi )
2013-2014 - İntikam (TV Dizisi )
2012 - Yalan Dünya - 27. bölüm (TV Dizisi )
2012 - Sudan Bıkmış Balıklar (TV Dizisi )
2011 - Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi )
2011 - Kutsal Damacana: Dracoola
2011 - Kalbim Seni Seçti (TV Dizisi )
2010 - Ateşe Yürümek
2008 - Arka Sokaklar (TV Dizisi )
2007 - Senin Uğruna (TV Dizisi )

16-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar