İrem Sak’ın Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir?

İrem Sak’ın Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir?
İrem Sak’ın Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir? sorusu en çok arananlar arasında yer alıyor. Kendisinden 11 yaş küçük İrem Sak'ın sevgilisi ile ilgili tüm ayrıntılar.

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Furkan Korkmaz, magazin dünyasının gündemine düştü. Daha önce birlikte görüntülenen ikili hakkında aşk iddiaları ortaya çıkmış ancak bu iddialar yalanlanmıştı. Ancak İrem Sak ile Furkan Korkmaz arasındaki aşk doğrulanmıştı. Şimdilerde ise oyuncu İrem Sak'ın kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Furkan Korkmaz ile ilgili sorular sorulmaya başlandı. İşte Furkan Korkmaz ile ilgili tüm merak edilenler.

İrem Sak’ın Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir?

24 Temmuz 1997 yılında dünyaya gelen Furkan Korkmaz, İstanbul doğumludur. Henüz 9 yaşında iken basketbol oynamaya başlayyan Furkan Korkmaz, bir süre sonra Başkent 34 adlı kulüpte oynamaya başlamıştır. Daha sonra Yeşilyurt Spor Kulübü'nde oynmaya başlamıştır. 2012 yılında 250.000 dolar karşılığında Anadolu Efes'e transfer olan Furkan Korkmaz, 2012 - 2013 yılında  Türkiye Yıldızlar Ligi Şampiyonuğu'nu kazanmıştır. Ardından Pertevniyal ile Genç Erkekler Ligi Şampiyonluğunu kazanan ünlü basketbolcu, sayısız ödüle layık görülmüştür.

Furkan Korkmaz nereli, kaç yaşında, kaç boyunda?

1997 yılında dünyaya gelen Furkan Korkmaz, 25 yaşındadır. Aslan burcu olan ünlü isim, 2.04 boyundadır.

Furkan Korkmaz sevgilisi kim?

Ünlü basketbolcu Furkan Korkmaz, 'Bir Aile Hikayesi' adlı dizide rol alan oyuncu İrem Sak ile aşk yaşamaktadır. İkili önce aşk iddialarını yalanlasada daha sonra aralarında ilişki olduğunu doğrulamıştır. Oyuncu İrem Sak gazeticilere yaptığı açıkmada, 'Evet hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğruydu' dedi. Ardından bir mekanda objektiflere yakalanan ikili 'Aman, siz nereden çıktınız?' diyerek tepki göstermişti.

Basketbolcu Furkan Korkmaz ise spor hayatı ile ilgili gelen sorulara, 'Küçük yaşlarda çok fazla basketbol izleme şansım olmadı. Basketbola başlamadan önce daha çok futbolla ilgiliydim. Tabii ki basketbolda bir yerlere geldikten sonra merakım arttı. Türkiye ligi maçlarını, eski maçları rastladıkça izlemeye başladım. Bazı internet sitelerinde eski maçları izleyip Harun Erdenay olsun, İbrahim Kutluay olsun onlardan bir şeyler kapmaya çalışıyorum.' sözleri ile cevap verdi.

Furkan Korkmaz sosyal medya hesabı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Furkan Korkmaz'ın instagram hesabına @furkankorkmaz kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar