Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebekleri dünyaya geldi!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebekleri dünyaya geldi!
Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in mutlu günü! Bugün öğlen saatlerinde doğum yapan Evcen ve eşi Burak Özçivit aylar sonunda oğulları Karan'ı kucağına aldı.

2017 Haziran ayında evlenen oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in uzun süredir bekledikleri bebekleri dünyaya geldi. Oğullarına Karan ismini veren çift yakın zamanda sosyal medyadan açtıkları Karan Özçivit isimli hesapla konuşulmuştu. Bugün sabah saatlerinde Nişantaşı'nda bulunan Özel Amerikan Hastanesine yatan Fahriye Evcen normal doğum ile öğlen saatlerinde oğlu Karan'ı kucağına aldı. Eşini doğum sürecinde yalnız bırakmayan Burak Özçivit hastanede duygu dolu anlar yaşadı.

Anne olan güzel oyuncu Fahriye Evcen daha sağlıklı olduğu için normal doğumu tercih etti. En mutlu günlerini yaşayan Fahriye-Burak çiftinin bebeklerinin 3.670 kilo ve 52 cm boyunda doğduğu öğrenildi. 20 Nisan'da doğması beklenen Karan bebek erkende olsa sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. 

KARAN BEBEK DOĞMADAN BİNLERCE TAKİPÇİ KAZANDI

Fahriye Evcen hamileyken çift oğullarına açtıkları İnstagram hesabıyla eleştiri almış fakat Karan Özçivit daha doğmadan binlerce takipçi kazanmıştı. Karan isminin anlamı ise kahraman, yürekli ve karanlık olup çoğu kişinin beğenisini kazanmıştı. 

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen Özçivit  4 Haziran 1986 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Ailesiyle birlikte Almanya'da yaşamış Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken Türkiye'den dizi teklifi alması üzerine ana vatanına dönmüştür. Oya Aydoğan'ın Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırması kariyerinde büyük rol oynamıştır. Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Necla karakteriyle ün kazanan oyuncu Almanyada bitiremediği lisans eğitimini burada tamamlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan Çalıkuşu dizisinde başrolü paylaştığı Burak Özçivit ile 2017 Haziran ayında dünya evine girmiştir. Çift dizinin yanı sıra daha sonra Aşk Sana Benzer filmiyle beyazperdede birlikte rol almıştır. 

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burak Özçivit 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümü mezunudur. 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve birinci seçilmiştir. Daha sonra Best Model of The World'e katılmış ve burada ikinci olmuştur. Zoraki Koca, Baba Ocağı, Küçük Sırlar, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oynayan Özçivit son olarak Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ile başrolü paylaşmıştır. Eşi Fahriye Evcen ile çektiği Aşk Sana Benzer filminin yanı sıra yakın dostu Murat Boz ile Kardeşim Benim film serilerinde de beyazperdede boy göstermiştir. 29 Haziran 2017 tarihinde İstanbul'daki Sait Halim Paşa Yalısında çocuğunun annesi Fahriye Evcen ile evlenmiştir.

13-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar