Faik Öztürk’ü saçlarından eden iddia!

Faik Öztürk’ü saçlarından eden iddia!
Ekranların renkli çifti Faik Öztürk ve Safiye Soyman koronavirüs günlerinde oldukça eğlenceli vakit geçiriyor. Fakat Öztürk'ün girdiği iddia saçlarını kaybetmesine sebep oldu.

Ekranların ünlü çifti Safiye Soman ve Faik Öztürk’ün girdiği iddiayı Safiye Soyman kazandı. Koronavirüs salgını başladıktan bir süre sonra berberler ve kuaför salonları kapanmıştı. Durumlar böyle olunca evlerde traş hikayeleri de korona günlerinin en eğlenceli aktivitesine dönüştü. Yaptıkları yayında Faik Öztürk ve Safiye Soyman da bu akıma uydu fakat altında yatan asıl sebep Öztürk'ün girdiği iddiaydı. Koronavirüsün süresi ile ilgili iddiayı kaybeden Öztürk'ün saçları Safiye Soyman tarafından canlı yayında traş edildi.

'Bu Salgın Bir Ayda Biter' demişti!

Koronavirüs salgını toplumda saç kazıtma modasını başlattı. Berber ve kuaför salonlarını salonları kapanınca haliyle herkes kendi imkanlarıyla traş oluyor ya da eşlerine ve çocuklarına kendini emanet ediyorlar. Faik Öztürk’ün saç traşı pek bu sebeblere dayanmıyor fakat yine  saçlarını kazıtanlar kervanına o da katıldı. Faik Öztürk ve Safiye Soyman arasında koronavirüsten dolayı bir iddialaşma yaşandı. Öztürk, "Bu salgın bir ayda biter" tahmininde bulundu. Safiye Soyman ise bunun imkanı olmadığını belirtti. Ünlü çift bu tahminlerini iddiaya dönüştürdü. Koronovirüs salgınının bir ay sonra biteceğini iddia eden Faik Öztürk iddianın kaybedeni oldu. Bu durumda iş iddianın sonucunu uygulamaya geldi. Ünlü sanatçı Safiye Soyman, Öztürk’ün saçlarını kendi traş etti. Soyman, “Kafasını cıscıplak yaptım. Şampuanla köpürte köpürte saçlarını sıfıra vurdum” dedi.

Ünlü çiften eğlenceli video

Safiye Soyman, sosyal medya hesabından girdikleri iddianın oldukça eğlenceli bir videosunu paylaştı. Öztürk saçlarının gidecek olmasından dolayı oldukça dertiydi. Soyman’ın keyfine ise diyecek yoktu. Ünlü sanatçı şarkılar söyleyerek, oyunlar oynayarak Faik Öztürk’ün saçlarını önce traş makinesi ile traş etti sonra da usturayla köpürte köpürte kazıdı. Videoda Soyman'ın, Öztürk’e bir hayli takıldığı görülüyor. Faik Öztürk, "Faik Bey şu saçın başın var ya yaşlı adamlar gibi oldun. Adam daha genç ya. İnanılır gibi değil" diyen Soyman'a “Ben halimden memnunum” diye cevap veriyor. Ünlü çiftin birliktelikleri 1999’da başladı ve ekranların en renkli çifti olarak çalışma hayatlarına devam ediyorlar. Ünlü Çiftin son görüntüleri ise Posta gazetesinde yayınlandı ve günün en çok okunan haberlerinden biri oldu.

30-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar