Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ameliyat oldu

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ameliyat oldu
Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve pozitif enerjisi ile dikkatleri çeken ünlü şarkıcı Safiye Soyman ameliyat oldu.

Magazin dünyasının hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Ünlülere dair haberlerin hedef kitleye ulaştırıldığı değişik mecralarda yapılan haberler ünlülerin dünyasını merak edenlerle buluşturuluyor. Son günlerde özellikle hamilelik ve bebek dünyaya getirmekle öne çıkan ünlülere ilişkin haberlere ünlü şarkıcı Safiye Soyman2a dair haber de eklendi. 61 yalındaki ünlü ismin sağlık sorunuyla ilgili haberler sevenlerini üzdü. Ameliyat olduğu belirtilen ünlü ismin durumuna dair gelişmeleri merak edenler neler olup bittiğini araştırmaya başladı. Ünlü ismin ameliyat sebebinin ise safra kesesinin karaciğerine yapışması ve buna bağlı sorunlar olduğu öğrenildi. Ameliyatla safra kesesi alınan ünlü şarkıcı Safiye Soyman ameliyat sonrası sevenlerine durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Safiye Soyman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada durumunun iyi olduğunu belirtti.

Allah İnsanları Sevensiz Bırakmasın

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve sık sık magazin haberlerine konu olan 61 yaşındaki ünlü şarkıcı Safiye Soyman bu sefer sağlık sorunlarıyla ilgili haberlerle gündeme geldi. Neşesi, aktif bir yaşamı ve pozitif enerjisiyle dikkatleri çeken ve hala sahne alan ünlü isim safra kesesi ameliyatı oldu. Bir süredir safra kesesi sorunları yaşayan şarkıcı safra kesesinin karaciğerine yapışması sebebiyle opera edildi. Ameliyatı başarılı geçen Safiye Soyman ameliyat sonrası sevenlerine seslendi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Safiye Soyman “Çok şükür ameliyattan çıktım, oldu bitti. Bir hafta dinleneceğim. Sevenlerim merak etmesinler. Arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Allah, insanları sevgisiz, sevensiz bırakmasın. Sizleri başımdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Ünlüler Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Safiye Soyman’ın safrakesesi sebebiyle ameliyat olması sonrası pek çok seveni ve ünlü isim Safiye Soyman’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Sevenleri sosyal medya hesapları üzerinden ünlü isme geçmiş olsun mesajını iletirken aralarında, Emel Sayın, Seda Sayan, Ceylan, Ebru Akel ve daha pek çok ünlü de Safiye Soyman’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ünlü ismin bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu edileceği ve evinde dinlenmeye çekileceği belirtili. Ünlü şarkıcı Safiye Soyman halen sahne alıyor ve sahnelerden sevenleriyle buluşuyor. 61 yaşlındaki şarkıcı Safiye Soyman magazin dünyasının en çok haberi yapılan isimlerinden biri.

24-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar