Farah Zeynep Abdullah Bergen filmine ortak oldu

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmine ortak oldu
Merakla beklenen Bergen filminin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah ise Bergen filmine yapım ortağı oldu.

Acıların Kadını lakabıyla tanınan usta sanatçı Bergen'in yaşam hikayesi beyaz perdeye aktarıldı. Uzun süren hazırlıkların ardından çekimleri başlayan Bergen seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Bergen karakterini ise başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Bergen filmi 4 Mart'ta seyirciyle buluşacak. Bergen filmi vizyona girmeden önce filmin yapım ekibinde yeni bir anlaşma yapıldı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen filmine başrolün yanı sıra yapım ortağı olduğu da ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Farah Zeynep Abdullah Bergen filminin aynı zamanda yapım ortağı oldu.

Farah Zeynep Abdullah Bergen performansı beğenildi

TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden sonra Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi için kamera karşısına geçti. Müzik tarihinde önemli bir yeri bulunan ünlü şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan filmde başrolü Farah Zeynep Abdullah canlandırdı. Bergen'le olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmayan Farah Zeynep Abdullah'ın filmde başarılı bir performans sergilediği belirtiliyor. Bergen filminden basına yansıyan görüntüler de dikkat çekmeyi başardı. Titiz ve özenli bir çalışma ile çekilen Bergen filminin yapımcılığını Orchestra Content üstleniyor. Farah Zeynep Abdullah'ın da ortak olduğu yapımın dağıtımı ise CJ ENM Türkiye tarafından yapılacak.

Bergen filminde hangi oyuncular var?

Farah Zeynep Abdullah'ın Acıların Kadını Bergen'i canlandırdığı filmde birçok başarılı oyuncu da yer alıyor. 1970- 1980'li yıllarda yaşanan olayların anlatıldığı filmde kostümler ve dekorlar özenle seçildi. Seyirciyi o yıllara götürecek Bergen filminin castı da merakla bekleniyor. Bergen kadrosunda, Tilbe Saran, Erdal Beşikçioğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Arif Pişkin, Nurcan Eren, Ahmet Kayakesen, Suzan Kardeş ve Şebnem Dönmez yer alıyor. Sema Kaygusuz ve Yıldırım Beyazıt'ın senaryosunu yazdığı Bergen filminin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Binay ve M. Caner Alper oturuyor. Bergen filminin yapımcılığını ise Mine Şengöz üstlendi. Şarkıları ve tarzıyla unutulmayan sanatçı Bergen'in hayatının anlatıldığı filmin müzikleri ise Mazlum Çimen'e ait. Bergen 4 Mart'ta sinemalarda olacak.

02-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar