Son Olarak Yabancı Dizisinde Rol Alan Salih Bademci Süslü Korkuluk Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Son Olarak Yabancı Dizisinde Rol Alan Salih Bademci Süslü Korkuluk Dizisiyle Ekranlara Dönüyor
OGM Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk’un kadrosuna başarılı oyuncu Salih Bademci de katıldı.

Yapım şirketleri şu sıralar birbirinden ilginç, iddialı ve üst düzey yapımların hazırlıklarıyla uğraşıyor. Farklı yayın platformlarında seyirciyle buluşacak yapımlar arasında yer alan ve Netflix’te yayınlanacak Süslü Korkuluk adlı yapım için hazırlık ve cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Tv 8 ekranlarında yayınlanacağı duyurulan ev hatta tanıtımları Tv 8’de dönmeye başlayan Süslü Korkuluk son anda yapılan değişiklikle Netflix’e geçmişti. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan dizi için yapılan cast çalışmaları oldukça heyecan uyandıran isimlerden oluşuyor. Dizinin castına son olarak geçtiğimiz sezon Yalancı adlı yapımla seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Salih Bademci Dmitri karakteriyle dahil oldu.

Salih Bademci Süslü Korkuluk Dizisinde

Son günlerde reklam, dizi, sinema filmi gibi pek çok yerde aynı anda yer alan ve son dönemlerin en popüler oyuncularından olan Salih Bademci Netflix için OGM pictures tarafından hazırlanan Süslü Korkuluk dizisinin kadrosuna katıldı. Son olarak geçtiğimiz sezon Yalancı adlı diziyle oldukça başarılı bir sezon yaşayan Salih Bademci’nin Süslü Korkuluk’a dahil olması diziyi merakla bekleyen seyirciyi de heyecanlandırdı. Salih Bademci ekranlarda son olarak yalancı ile dijital yayın platformunda ise Kulüp ile seyirciyle buluştu. Özellikle geçtiğimiz sezon yalancı ile başarılı bir dönem geçiren oyuncu bu günlerde teklif üstüne teklif alıyor.

Esra Bilgiç Kadın Başrol Oldu

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve Netflix’te yayınlanacak olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden diziye uyarlanan Süslü Korkuluk oyuncu kadrosu iyice şekillenmiş durumda. Dizide başrolde Çağatay Ulusoy yer alırken kadın başrol olarak ise Alina Boz’un yapımdan ayrılmasıyla Esra Bilgiç başrol oldu. Dizide ayrıca Salih Bademci ve Olgun Şimşek’te rol alıyor. Dizide Çağatay Ulusoy Peyami, Esra Bilgiç ise Esvet karakterini canlandıracak. Salih Bademci’nin ise dizide Dmitri karakterine hayat vereceği öğrenildi. Süslü Korkuluk dizisinde babası psikolojik rahatsızlıkları olan ve kendisi terzilik yapan Peyami’nin gelinlik diktiği genç kız Esvet’e olan aşkı seyirciye aktarılacak. Dizinin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından kısa bir süre sonra Mart ayı ortası gibi sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor.

02-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar