Usta Oyuncu Ali İpin Merve Kült Filminde

Usta Oyuncu Ali İpin Merve Kült Filminde
Netflix için 03 Medya tarafından çekilecek olan ve sete mart ayı sonunda çıkacak Merve Kült Filminin castı tamamlanmak üzere. Filme Ali İpin de dahil oldu.

Dizi ve film sektörü bugünlerde oldukça hareketli günler yaşıyor. Yeni filmler, yeni diziler, reklamlar derken sektör tam anlamıyla 7 gün 24 saat mesai yapıyor. Dizler kadar vizyon için hazırlanan yeni filmlerde şu sıralar sektörde sıkça konuşulan konulardan. Bu filmlerden biri de Netflix için hazırlanan ve şimdiden kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer almaya başladığı Merve Kült filmi. Film için 03 Medya hazırlıklarını hızlandırırken çekimlerin de yakın zamanda başlayacağı öğrenildi. Film için cast çalışmaları hızlandırılırken filminin kadrosuna son olarak sinema ve dizilerin aranılan oyuncularından biri olan Ali İpin dahil oldu. Sektörde gündem olan film için son aşamaya geçilirken yakında okuma provalarının gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Ali İpin Merve Kült Filminde

03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve Netflix için çekilecek Merve Kült filmi için hazırlıklarda sona gelindi. Yakın zamanda sete çıkması beklenen ve rejisini Cemal Alphan’ın yapacağı filmin yazarlığını Ceylan Naz Baycan yapıyor. Filmde 28 yaşında halkla ilişkiler müdürü pozisyonuna getirilen Merve adlı genç bir kadının hayatı konu alınıyor. Filmde Merve’nin hayattaki zorlu anları, maceraları ve komik anlar yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Merve karakteri için Ahsen Eroğlu filmle el sıkışırken diğer oyuncular ise, Mehmet ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Olgun Toker, Esra Akkaya, Ege Aydan ve Ahu Yağtu gibi ünlü isimlerden oluşuyor. Filme son olarak ise sinema filmlerinin ve dizilerin başarılı oyuncusu Ali İpin dahil oldu. Üzerinde yoğun bir mesai harcanan filmin çekimlerine Mart ayı sonunda başlanması bekleniyor.

Ali İpin Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan sektörün başarılı oyuncularından Ali İpin 21 Aralık 1955 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Ali İpin daha sonra oyunculuk mesleğinde kariyer yapmaya başlamıştır. Ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Usta isim ayrıca Samyeli, Hatır Gönül, Hanım Köylü, Güzel Köylü, Güzel Çirkin, Ustura Kemal, Yıllar sonra, İhanet, Umut Yolcuları, Kuzey Rüzgarı, Kurtlar vadisi ve Alaca Karanlık adlı yapımlarda da rol almıştır.

02-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar